جلد کتاب سهام عادی با سود غیر عادی

کتاب سهام عادی با سود غیرعادی

نقشه راهی برای بهبود استراتژی سرمایه‌گذاری

نویسنده:
فیلیپ فیشر
(Philip A. Fischer)
7 نفر در حال مطالعه این کتاب هستند.

کتاب سهام عادی با سود غیرعادی تمام اطلاعاتی را که برای تبدیل شدن به سرمایه‌گذار هوشمند نیاز دارید، (صرف نظر از سبک سرمایه گذاری‌تان) در اختیار شما قرار می‌دهد. چه به دنبال سودهای کلان باشید و چه صرفاً برای حفظ ارزش دارایی خود سرمایه‌گذاری کنید، این کتاب مسیر موفقیت را به شما نشان می‌دهد.

فیلیپ فیشر یکی از مهم‌ترین نظریه‌پردازان سرمایه‌گذاری و بنیان‌گذار شرکت مشهور مدیریت سرمایه‌ی Fisher & Company است. کتاب سهام عادی با سود غیرعادی، در سال 1956 منتشر شد و از آن زمان تاکنون بارها تجدید چاپ شده است.

خلاصه کتاب سهام عادی با سود غیرعادی

حاوی 8 ایده کلیدی
Common Stocks and Uncommon Profits and Other Writings
Improve your investment strategy
ایده‌های کلیدی کتاب
مقدمه

مقدمه‌ای بر کتاب سهام عادی با سود غیر عادی

راز موفقیت در سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌گریز یا ریسک‌پذیر را بیاموزید.

در حالی که بازار سهام مدام بالا و پایین می‌شود، برخی از اصول نظری سرمایه‌گذاری برای همه‌ی نسل‌ها ثابت مانده است. هرچند کتاب سهام عادی و سود غیرعادی در سال 1956 منتشر شد؛ اما توصیه‌هایی که این کتاب در مورد سرمایه‌گذاری دارد، به همان اندازه درست است که بگوییم آیزنهاور یکی از رئیس‌جمهورهای ایالات متحده بود!

این کتاب نکات کلیدی‌ای را نشان می‌دهد که هنگام سرمایه‌گذاری در یک شرکت باید به دنبال آن باشید و به شما کمک می‌کند تا بفهمید که آیا یک سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر هستید یا ریسک‌گریز.

در این کتاب این نکته را یاد خواهیم گرفت که یک سرمایه‌گذار موفق، درست مانند یک کارآگاه، تکالیف خود را انجام می‌دهد و قبل از اینکه پولش را از جیبش در بیاورد، تمام اطلاعات مربوطه را جمع‌آوری می‌کند!

ایده کلیدی 1

1استراتژی‌های سرمایه‌گذاری هوشمند بر شرکت‌هایی با پتانسیل رشد بلندمدت متمرکز است

تصور رایج از سرمایه‌گذاری، شبیه کاری سریع و خشن است که در آن سرمایه‌گذاران فقط از روی هوس خرید و فروش می‌کنند و بیش از همه به دنبال سود زیاد در زمان کوتاه هستند. بااین‌حال، سرمایه‌گذاری هوشمند شامل تفکر و برنامه‌ریزی بیشتری است و بر بلندمدت متمرکز است. سرمایه‌گذاران باهوش به دنبال سود سریع نیستند؛ بلکه به دنبال شرکت‌هایی با پتانسیل رشد هستند که در طول زمان، سرمایه‌ی اولیه را چند برابر کنند.

تشخیص اینکه کدام شرکت این نوع پتانسیل رشد را دارد، آسان نیست؛ چرا که، بسیاری از سهم‌ها یا بیش‌ازحد یا کمتر از ارزش خود قیمت دارند، همین موضوع می‌تواند سرمایه‌گذاری را دشوار کند.

سرمایه‌گذاران باهوش به دنبال پیدا کردن شرکت‌هایی با پتانسیل رشد هستند که هنوز با قیمت پایین معامله می‌شوند؛ زیرا چنین شرکت‌هایی می‌توانند در زمان مناسب، با چنان سرعتی رشد کنند که سرمایه‌گذار بتواند سرمایه‌گذاری اولیه خود را دو یا حتی سه برابر کند.

خوشبختانه، شرکت‌های دارای پتانسیل رشد را می‌توان با ویژگی‌های مشترک میان آن‌ها تشخیص داد. چنین شرکت‌هایی محصولات و خدماتی را ارائه می‌دهند که در حالت ایدئال حجم فروش بالایی برای چند سال دارند. شرکت‌هایی که پتانسیل رشد خوبی دارند، روی تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری می‌کنند تا به رشد خود ادامه دهند؛ حتی زمانی که خط تولید فعلی دیگر فرصتی برای رشد نداشته باشد.

برای مثال، دهه‌ی 1950، زمان بسیار خوبی برای تولید تلویزیون بود. اما در اواسط این دهه، همه‌ی کسانی که می خواستند تلویزیون داشته باشند، دیگر یک تلویزیون سیاه و سفید خریده بودند. یعنی تا زمانی که تلویزیون رنگی اختراع نشده بود، شرکت‌های تولیدکننده‌ی تلویزیون با رشد ثابتی روبه‌رو بودند؛ بنابراین آن‌ها مجبور بودند خود را تغییر دهند.

موتورولا که اکنون با تلفن‌های همراه شناخته می‌شود، در گذشته تلویزیون و رادیو تولید می‌کرد. اما با آینده‌نگری از مهارت و تجربه‌ی فنی شرکت برای ورود به صنعت ارتباطات استفاده کرد و همچنان به رشد فروش ادامه داد؛ درحالی‌که فروش سایر تولیدکنندگان تلویزیون کاهش یافت.

شرکت‌هایی با پتانسیل رشد بالا، تیم مدیریتی قوی و روابط خوبی با کارکنان دارند. در شرکتی سرمایه‌گذاری نکنید که کارمندانش آن‌قدر مشغول دعوا هستند که نمی‌توانند مولد باشند و مدیران آن نمی‌توانند همبستگی را حفظ کنند و رؤیایی مشترک را بیافرینند.

ایده کلیدی 2

2قبل از سرمایه‌گذاری تا می‌توانید درباره‌ی شرکت موردنظرتان اطلاعات جمع کنید

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 3

3به دنبال کاهش قیمت سهام باشید تا آن را با قیمت ارزان بخرید. دراین‌صورت زمانی که قیمت سهام آن شرکت رشد می‌کند، سود می‌کنید

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 4

4در انتخاب‌های خود مطمئن باشید، تسلیم شک نشوید و دنباله‌رو گله نباشید!

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 5

5سرمایه‌گذاران محافظه‌کار باید به دنبال شرکت‌هایی با پتانسیل رشد باشند

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 6

6کارکنان، هسته‌ی اصلی هر شرکت باثبات و رشدمحور را تشکیل می‌دهند

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 7

7یک سرمایه‌گذار محافظه‌کار به دنبال شرکت‌هایی می‌گردد که در بلندمدت سودشان تضمینی باشد

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 8

8نسبت قیمت به درآمد یک شرکت را محاسبه کنید تا مشخص شود که آیا "قیمت واقعی" را پرداخت می‌کنید یا نه

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
خلاصه نهایی

پیام کلیدی کتاب

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
نظرات و دیدگاه‌های شما
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کتاب‌های مشابه
اثر راجا راجامانار
اثر جیم کالینز
اثر ست گادین
اثر آستین کلئون
لوگوی اکوتوپیا کامل