کتاب سرمایه گذار هوشمند توصیههای مهمی دربارهی سرمایهگذاری دارد و از این نظر یک منبع قابلاعتماد است. بنجامین گراهام، سرمایهگذاری که پس از سقوط مالی 1929 معروف شد، با درس گرفتن از اشتباهات خود، هر چیزی را که برای تبدیل شدن به یک سرمایهگذار موفق لازم است، در این کتاب بیان میکند.
بنجامین گراهام (1884-1976) سرمایهگذاری را در سال 1914 آغاز کرد، او در طول بحران مالی در دههی 1920 ضررهای قابلتوجهی کرد. کتاب سرمایه گذار هوشمند، خلاصهی همهی درسهایی است که او در سرمایهگذاری یاد گرفته است.
فلسفهی سرمایهگذاری وارن بافت را کشف کنید.
آیا تابهحال به سرمایهگذاری در بازار سهام فکر کردهاید؟ بسیاری از ما دستکم یک بار به این موضوع فکر کردهایم؛ اما بسیاری از ما به دلیل بحرانهای مالی، ترکیدن حبابها و بحرانهای اقتصادی، از این بازار میترسیم. اما راهی برای سرمایهگذاری در بازار سهام هست که شما را در معرض ریسک از دست دادن همه چیز قرار نمیدهد: سرمایهگذاری هوشمند.
سرمایهگذاری هوشمند که برای اولین بار بنجامین گراهام در سال 1949 مطرح کرد، رویکرد بلندمدتتر و کمریسکتری به بازار سهام دارد، روشی که بهخوبی کار میکند. پس از انتشار کتاب سرمایه گذار هوشمند، بسیاری از مردم از رویکرد گراهام استفاده کردهاند و ثروت زیادی به دست آوردهاند که شاید مشهورترین آنها وارن بافت باشد.
خلاصه کتاب سرمایه گذار هوشمند بر اساس توصیههای گراهام و همچنین توضیحات روزنامهنگار مشهور، جیسون زویگ، نشان میدهد که چگونه میتوانید بهسادگی یک سرمایهگذار هوشمند شوید.
از طریق سرمایهگذاری پول زیادی را میتوان به دست آورد؛ اما چیزهای زیادی هم برای از دست دادن هست. تاریخ مالی پر است از داستان سرمایهگذارانی مانند وارن بافت که با سرمایهگذاری در شرکتهای مناسب، ثروت هنگفتی به دست آوردند. داستانهای زیادی هم از بدشانسی شنیدهایم، که در آن مردم سهام اشتباهی خریدند و در نهایت همه چیز را از دست دادند. بنابراین، باید از خود بپرسیم: آیا سرمایهگذاری واقعاً ارزش ریسک کردن را دارد؟ پاسخ این است که بله، البته فقط اگر از استراتژی سرمایهگذاری هوشمند پیروی کنید.
سرمایهگذاران هوشمند برای کسب بازدهی ایمن و ثابت از تحلیلهای دقیق استفاده میکنند. این روش با حدس زدن فرق دارد و در آن سرمایهگذاران بر سود کوتاهمدت حاصل از نوسانات بازار تمرکز نمیکنند. حدس زدنها بسیار خطرناک هستند؛ زیرا هیچکس نمیتواند آینده را پیشبینی کند.
مثلاً ممکن است یک نفر شایعهای بشنود که اپل به زودی یک محصول جدید و موفق را معرفی خواهد کرد و انگیزه پیدا میکند تا سهام اپل را بخرد. اگر او خوششانس باشد، این کار نتیجه خواهد داد و او سود میکند. اگر بدشانسی بیاورد و شایعه اشتباه باشد، او پول زیادی را از دست میدهد.
در مقابل، سرمایهگذاران هوشمند بر ارزش سهام تمرکز میکنند. این سرمایهگذاران فقط زمانی سهام میخرند که قیمت سهام کمتر از ارزش ذاتی آن باشد، در نتیجه میدانند که قیمت سهام روبهرشد است.
شما بهعنوان یک سرمایهگذار هوشمند، فقط زمانی سهام میخرید که معتقد باشید حاشیهسودی احتمالی هست؛ حاشیهسودی بین آنچه پرداخت میکنید و آنچه با رشد شرکت به دست خواهید آورد. مثلاً یک لباس گرانقیمت فقط در صورتی ارزش خرید دارد که بتوانید از آن برای مدتی طولانی استفاده کنید. اگر کیفیت این لباس خوب نباشد، ممکن است یک لباس ارزانتر بخرید که برای مدتی مشابه دوام بیاورد.
زندگی یک سرمایهگذار هوشمند چندان هیجانانگیز نیست؛ اما این مسئله مهم نیست، مسئلهی مهم این است: هدف اصلی سرمایهگذاری کسب سود است.
72 پاسخ
راهبری دیدگاهها
خیلی خوب بود
تاریخ یک سلاح خوب است. آن را همیشه تیز نگه دارید.بازار همیشه به گذشته خودش بر میگرده و تکرار میشه
صبر وحوصله در انجام معاملات نکته کلیدی در کل بازارهای مالیست که اگر سرمایه گذار این مطلب را درنظر بگیرد قطعا نتیجه میبیند،البته گاهی در بعضی مواقع هم باید سریع وارد عمل شد
آموزنده است و کاربردی
Khoob
سرمایه گذاری. نیازمند. صبر و بررسی کامل و پایبندی. به. اصول است؟ ب هیچ وجهه نباید. هیجانت در ان دخیل شوند
سه اصل سرمایه گذاری هوشمند:
1-بررسی طرح توسعه بلندمدت و اصول تجاری شرکت ها
2-تنوع بخشی به سرمایه گذاری جهت محافظت در برابر ضررهای جدید
3-رسیدن به اهداف شخصی نه جلو افتادن از کارگزاران حرفه ای
بسیار عالی
راهبری دیدگاهها