جلد کتاب چطور با هر کسی کار کنیم؟

کتاب چطور با هر کسی کار کنیم؟

پنج سوال اساسی برای ساختن بهترین رابطه ممکن

نویسنده:
مایکل بونگای
(Michael Bungay Stanier)
11 نفر در حال مطالعه این کتاب هستند.

این کتاب که در سال 2023 نوشته شده است راهنمایی عملی برای ترمیم و تقویت روابط حرفه‌ای ارائه می‌کند. این کتاب به ما نشان می‌دهد که چطور می‌توانیم با راهکارهایی موثر از قبیل گفت‌ و گوی باز، کنجکاوی و اعتماد، بهترین رابطه ممکن با افراد را بسازیم.

این کتاب برای چه کسانی مفید است؟

  • رهبرانی که مدیریت یک تیم را برعهده دارند.
  • کارمندانی که می‌خواهند روابط کاری خود را بهبود ببخشند.
  • نوجوانانی که دچار تغییرات خلق‌وخو و مشکلات ارتباطی هستند.

مایکل بونگای، نویسنده و بنیانگذار شرکت آموزش و توسعه «باکس آف کرایونز» است. از جمله آثار او می‌شود به کتاب پرفروش عادت‌های کوچینگ: چطور آغاز کنیم، اشاره کرد.

خلاصه کتاب چطور با هر کسی کار کنیم؟

حاوی 5 ایده کلیدی
How to Work with (Almost) Anyone
Five Questions for Building the Best Possible Relationships
ایده‌های کلیدی کتاب
مقدمه

مقدمه‌ای بر کتاب چطور با هرکسی کار کنیم؟

بر محیط کار خود مسلط شوید و زندگی حرفه‌ای خود را بهبود ببخشید.

کار کردن با آدم‌های مختلف یک هنر است. در محیط کار هر روز با تعداد زیادی از شخصیت‌ها، نگرش‌ها و سبک‌ها مواجه می‌شوید. پیچیدگی همیشه در یک محیط حرفه‌ای وجود دارد. این پیچیدگی می‌تواند ریسک بالایی داشته باشد.

هر تعاملی می‌تواند مستقیما بر موفقیت کسب‌وکار شما تاثیر بگذارد. شما باید در این تعاملات حرفه‌ای، دستورالعملی برای مکالمات سازنده و نقشه راهی برای پیشبرد روابط کاری خود داشته باشید.

تصور کنید که بتوانید با درک بهتری از نقاط قوت، ترجیحات و تجربیات گذشته طرف مقابل وارد جلسات کاری بشوید. اگر بتوانید روابط کاری خود را نه بر اساس حدس و گمان و خوش‌شانسی، بلکه بر اساس درک، احترام و هدف مشترک برقرار کنید، کار شما چه تغییری خواهد کرد؟

در این کتاب، یک رویکرد عملی برای گفتگوی موثر و ایجاد زمینه‌ای برای روابط بهتر در محل کار به دست خواهید آورد. این کتاب به شما کمک می‌کند اهمیت کنجکاوی، پذیرش و مهربانی را برای تقویت اعتماد و همکاری کشف کنید. در ادامه خواهید دید که چگونه داشتن قواعد منظم، بازسازی‌های به موقع و گاهی اوقات بازگشت کامل به نقطه اول برای حفظ روابط حرفه‌ای ضروری است. مهمتر از همه، شما یاد خواهید گرفت که چگونه حقایق را از احساسات و قضاوت‌های شخصی جدا کنید و این کار چطور می‌تواند به شما در درک بهتر روابط حرفه‌ای کمک ‌کند.

ایده کلیدی 1

1ایجاد روابط کاری قوی‌تر

تصور کنید در یک رستوارن مشهور، در یک آشپزخانه شلوغ هستید. عطر دل‌انگیز ادویه‌ فضا را پر کرده است، سرآشپزی متخصص به طرز ماهرانه‌ای دارد سبزیجات را خرد می‌کند، آشپزها گوشت را تفت می‌دهند و کارگرها بشقاب‌ها را آماده می‌کنند. پشت هر بشقاب غذا، ساعت‌ها برنامه ‌ریزی دقیق، انتخاب مواداولیه و درکی عمیق از نحوه ترکیب طعم‌ها نهفته است. تهیه یک وعده غذایی فوق‌العاده فقط شامل ترکیب مواد غذایی نیست. این کار فرآیندی است که از مدت‌ها قبل، خیلی قبل‌تر از اینکه غذا روی شعله اجاق برود، آغاز شده است.

بیایید این آشپزخانه را به محل کار خود تبدیل کنیم. منظور از غذای لذیذ، روابط کاری قدرتمندی است که می‌خواهید با همکاران خود ایجاد کنید. دستورالعمل برای داشتن یک همکاری موفق، مانند دستور پخت غذا، به برنامه‌ ریزی دقیق و انتخاب دقیق مواد تشکیل ‌دهنده گفتگو نیاز دارد. هدف شما ایجاد یک گفتگوی موثراست. گفتگویی که رابطه را پایدار و قوی نگه می‌دارد.

  1. اولین عنصر در مکالمه، پرسیدن یک سوال مناسب است: مهم‌ترین استعداد شما چیست؟ درست مثل شناسایی عنصر اصلی یک غذا، باید استعدادها و نقاط قوت همکاران خود را مشخص کنید. درک زمینه‌های تخصصی آن‌ها به شما امکان می‌دهد تا از نقاط مشترک استفاده کنید و یک هم‌افزایی بیافرینید که در آن هر دو بیشتر بدرخشید.
  2. برای گام دوم، این سوال را مطرح کنید: سبک و ترجیح شما چیست؟ در آشپزی، دانستن خواص هر یک از مواد غذایی الزامی است. در محل کار، درک عادات و سبک‌های کاری دیگران مهم است. با این درک، می‌توانید شباهت‌ها و تفاوت‌هایی را که منجر به یک همکاری قدرتمند یا تعامل معنادار می‌شود، شناسایی کنید.
  3. بخش سوم این دستورالعمل، یک سوال تاریخی است: از روابط موفق گذشته خود چه می‌توانید بیاموزید؟ تعریف کردن داستان تجربیات مثبت کاری مانند به اشتراک گذاشتن دستورپخت‌های مخفی است. این کار به بازآفرینی همکاری‌های موثر کمک می‌کند. در اینجا اجزای مخفی کار، زمان‌بندی مناسب و سخت‌کوشی است.
  4. در مرحله چهارم، یک سوال تاریخی خوب دیگر هم وجود دارد: از روابط ناموفق گذشته چه چیزی می توانید بیاموزید؟ همان‌طور که یک آشپز از غذاهای سوخته و سوپ‌های بیش از حد تند خود درس می‌گیرد، شما نیز می‌توانید از اشتباهات کاری گذشته خود درس بگیرید. تجزیه و تحلیل این موارد خودآگاهی را افزایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا از تکرار اشتباهات مشابه جلوگیری کنید.
  5. در مرحله آخر، سوالی در مورد اصلاح اشتباهات کنید: چگونه می‌توانید موارد اشتباه گذشته را اصلاح کنید؟ این کار شبیه به یک ادویه است که غذا را متعادل ‌می‌کند و اذعان می‌دارد که اشتباهات اجتناب ناپذیر هستند.

این دستورالعمل توانایی شناسایی مشکلات، متمرکز ماندن بر هدف، درک متقابل، تنش‌زدایی، اصلاح مشکلات و انعطاف‌پذیری را به رابطه کاری شما می‌افزاید.

حالا باید بررسی کنیم که چطور می‌توانیم این دستورالعمل را به کار ببندیم و یک مکالمه سازنده ایجاد کنیم تا روابطی مثبت برسیم.

ایده کلیدی 2

2مکالمات موثر

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 3

3حفظ بهترین رابطه ممکن

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 4

4نقشه‌برداری از حقایق، قضاوت‌ها، احساسات و خواسته‌ها

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی 5

5پیمایش قواعد، بازسازی‌ها و شروع روابط جدید

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
خلاصه نهایی

پیام کلیدی کتاب

برای مشاهده این بخش از محتوا لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
نظرات و دیدگاه‌های شما
1 دیدگاه

یک پاسخ

  1. خلاصه کتاب مطالعه شده، اکثر جاهاه دارای موارد گنک و نامفهوم است. و من بعنوان خواننده، زیاد متوجه نشدم. به نظر می رسد ترجمه کتاب زیاد جالب نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کتاب‌های مشابه
اثر نسیم نیکلاس طالب
اثر فیلیپ ای. تتلاک و دن گاردنر
اثر ست گادین
اثر سیمن سباگ مونتفیور
لوگوی اکوتوپیا کامل