جلد کتاب خاطرات یک معامله گر سهام

کتاب خاطرات یک معامله گر سهام

داستان جذاب یک معامله‌گر

نویسنده:
ادوین لفور
(Edwin Lefèvre)
۴۰۹ نفر در حال مطالعه این کتاب هستند.

کتاب خاطرات یک معامله‌گر سهام (۱۹۲۳) با داستان شخصیتی با نام مستعار لری لیوینگستون به زندگی و استراتژی‌های معاملاتی جسی لیورمور، سرمایه‌گذار مشهور، می‌پردازد. این کتاب چالش‌های روان‌شناختی و پیچیدگی‌های استراتژیک معاملات را بررسی می‌کند و درباره‌ی رفتار بازار و قوانین موردنیاز برای موفقیت در دنیای مالی اطلاعات مفیدی دارد.

ادوین لفور روزنامه‌نگار، نویسنده و سیاستمداری بود که بیشتر به خاطر نوشته‌هایش درباره‌ی امور مالی و بازار سهام و توانایی‌اش در آموزش استراتژی‌های مالی پیچیده به شیوه‌ای قابل‌فهم شهرت داشت. او چندین کتاب دیگر، از جمله «ایجاد یک کارگزاری» را نوشته است و در این کتاب‌ها هم به پیچیدگی‌های دنیای مالی می‌پردازد.

خلاصه کتاب خاطرات یک معامله گر سهام

حاوی ۶ ایده کلیدی
Reminiscences of a Stock Operator
Step into the World of a Trading Legend
متن ایده‌های کلیدی کتاب
مقدمه

مقدمه‌ای بر کتاب خاطرات یک معامله‌گر سهام

اسرار معامله‌گری سهام را کشف و استراتژی سرمایه‌گذاری خود را متحول کنید.

آیا تابه‌حال به این فکر کرده‌اید که در هنگام فراز و نشیب‌های بازار در ذهن یک معامله‌گر سهام چه می‌گذرد؟ کتاب خاطرات یک معامله‌گر سهام، اثر ادوین لفور، تصویری جذاب از این جهان را ارائه می‌کند و اوج و فرودهای بازار را از نگاه لری لیوینگستون به نمایش می‌گذارد. شخصیتی با نام مستعار که اعتقاد عموم بر این است که داستانش بر اساس زندگی معامله‌گر معروف، جسی لیورمور، نوشته شده است. این اثر کلاسیک، استراتژی‌ها، جنگ‌های روانی و تصمیمات شهودی معامله‌گران را آشکار می‌کند و درک خوبی به تازه‌کارها و باتجربه‌های بازار می‌دهد.

در این کتاب، با دنیای بی‌ثبات معاملات سهام آشنا می‌شوید. شما همچنین اهمیت اتکا به خود، خطرات معاملات احساسی و ارزش درس گرفتن از پیروزی‌ها و شکست‌ها را درک خواهید کرد.

ایده کلیدی ۱

۱سال‌های اولیه در باکت‌شاپ

لری لیوینگستون از همان جوانی نسبت‌به بازار سهام کنجکاو بود و بالا و پایین‌های بازار را به‌خوبی درک می‌کرد. همه چیز از محیط شلوغ باکت‌شاپ آغاز شد، مؤسساتی که شرط‌بندی‌های کوچکی را روی تغییرات قیمت سهام انجام می‌دهند.

لری در این مراکز پرجنب‌وجوش، مهارت‌های خود را تقویت و ذات بازار و اهمیت توجه به روندها را درک کرد. رویکرد لری به معاملات، روشمند و دقیق بود و همین موضوع به او اجازه می‌داد براساس الگوهایی که در نمودار قیمت سهام شناسایی می‌کند، سرمایه‌گذاری کند.

او در پیش‌بینی روندهای بازار مهارت داشت، مهارتی که سنگ بنای فلسفه‌ی کاری او شد. اما این موفقیت اولیه بدون اشکال نبود. اعتماد لری به توانایی‌هایش افزایش یافت و اعتمادبه‌نفس کاذبی به او داد. همین موضوع منجر به تصمیماتی عجولانه شد. البته زیان‌هایش به او درس‌هایی ارزشمند درباره‌ی خطرات غرور در بازار سهام آموختند.

از آن‌جایی که مهارت و جاه‌طلبی لری از محدوده‌ی باکت‌شاپ فراتر رفته بود، کار خود را در کارگزاری‌های قانونی آغاز کرد. این تغییر، نقطه‌عطفی بود که چالش‌ها و پیچیدگی‌های جدیدی را به همراه داشت. در این فضا، ریسک بالاتر بود و امکان خطا به میزان قابل‌توجهی پایین. کار در این محیط نیاز به درک پیچیده‌تری از بازار و استراتژی دقیق‌تری برای معامله داشت.

هرچند تجربیات اولیه‌ی لری در باکت‌شاپ مهم بود؛ اما عادت‌هایی را ایجاد کرده بود که باید تغییر می‌کردند. استراتژی‌هایی که در فضای کوچک‌تر و قابل‌پیش‌بینی‌تر باکت‌شاپ به خوبی اثر داشتند، در یک بازار بزرگ و بی‌ثبات‌ قابل‌استفاده نبودند. او فهمید که به سطح جدیدی از نظم و آینده‌نگری استراتژیک نیاز دارد.

در همان زمان، لری درس‌های ارزشمندی را که از روزهای اولیه‌ی کار خود آموخته بود، به کار بست. اهمیت تشخیص روند صعود یا نزول، خطرات اعتمادبه‌نفس بیش‌ازحد و پیگیری بی‌وقفه برای تسلط بر بازار.

لری با عزمی دوباره و درکی واضح‌تر از پیچیدگی بازار، آماده شد تا به هنر و علم معامله‌گری بپردازد. او آماده بود تا زمام امور را در دنیای مالی به دست بگیرد.

ایده کلیدی ۲

۲استراتژی معاملاتی در بورس اوراق بهادار نیویورک

برای مشاهده این بخش از محتوا، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی ۳

۳انگیزه‌های شخصی در مقابل قدرت اتکا به خود

برای مشاهده این بخش از محتوا، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی ۴

۴مقاومت در برابر فشارها و درک دینامیک بازار

برای مشاهده این بخش از محتوا، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی ۵

۵درس گرفتن از موفقیت‌ها و شکست‌ها

برای مشاهده این بخش از محتوا، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایده کلیدی ۶

۶درس‌های پایانی

برای مشاهده این بخش از محتوا، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
خلاصه نهایی

پیام کلیدی کتاب

برای مشاهده این بخش از محتوا، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.
نظرات و دیدگاه‌های شما
۱۱۹ دیدگاه

۱۱۹ پاسخ

  1. دو تا فاکتور خیلی مهم: به تحلیل خودت متکی باش و برخلاف روند معامله نکن! این دو تا اصل رو رعایت کنی خیلی جلو خواهی بود واقعا

    1. داشتن استراتژی وتحلیل شخصی برای سهام و اعتماد بر ان و تحت تاثیر قرار نگرفتن فضای فکری دیگران از جنبه روانشناسی میتونه معامله گر رو از ضررهای آینده تا حدی بیمه کنه. کتاب مفید و خوبی هست.

  2. اوج انسانیت لری این پاراگرافه:
    لری خود را در موقعیتی دید که می‌توانست با فروش تهاجمی، بی‌ثباتی بازار را تشدید و سود خودش را چند برابر کند. بااین‌حال، او خویشتن‌داری را به فرصت‌طلبی ترجیح داد و تصمیم گرفت که بی‌ثباتی بازار را تشدید نکند. این تصمیم نشان‌دهنده‌ی درک کامل او از مسئولیت‌‌پذیری یک معامله‌گر بانفوذ بود که فقط به دنبال سود شخصی خود نیست.

  3. درک دقیق از شرایط و وواقعیت ها. داشتن استراژدی و نقشه راه و پایبندی و تعهد به نسیر ترسیم شده

  4. بعد چندین روز وقفه ، امیدوارم وقتی خودمو به کتابای روز رسوندم ، باقی رو روزانه بخونم ، نه تجمیع ای 🥲

  5. معامله‌گری موفق مستلزم ترکیبی از اتکا به خود، درک دقیق بازار و کنترل احساسات است.
    یعنی با ترکیبی از مهارت ، تجربه و اعتماد به نفس و کنترل احساسات مخرب، طبق کتاب میشه نتیجه ی مطلوبی گرفت.

    1. اگرچه اهل معامله نیستم امابنظرم ازاین کتاب میشه درس زندگی گرفت…کنترل احساسات همیشه کارسازه دهن بین بودن برای همه سمه،هرکی درطول زندگیش ازموفقیتهاوشکستهاش درس نگیره هرگزبه نتیجه وهدف دلخواهش نمیرسه…اگه اینادرس زندگی نیست پس چیه؟؟

      1. دو اصل مهم اعتماد به نفس که درهرکاری لازمه اساسی است.
        ۲تکیه بر تحلیل شخصی
        عدم اتکا بر خردجمعی!

  6. بازار به وفاداری و رفاقت پاداش نمی‌دهد و انحراف از استراتژی سرمایه‌گذاری به دلایل شخصی می‌تواند منجر به از دست رفتن فرصت‌ها و نتایج فاجعه‌بار شود.

  7. کتاب خاطرات یک معامله گر سهام چالش‌های معامله‌گری، ضرورت سازگاری مداوم و پرورش قدرت تحلیل شخصی را به ما نشان می‌دهد.

  8. معامله‌گری موفق مستلزم ترکیبی از اتکا به خود، درک دقیق بازار و کنترل احساسات است.

  9. اعتماد به نفس و غلبه بر احساسات تاثیر زیادی بر روند معامله گری می گذارد و با مطالعه و تجزیه تحلیل خود معامله انجام دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *