کتاب همه ما باید میلیونر باشیم (2021) نشان میدهد که چگونه زنان میتوانند با کنار گذاشتن احساس خودکمبینی و درخواست دستمزد واقعی خود، به موفقیت مالی برسند. در این کتاب راشل راجرز خواهید آموخت که چگونه توانایی کسب درآمد، پسانداز و مدیریت پول از زنان گرفته شده و چرا این برای کل جهان بد است.
راشل راجرز بنیانگذار Hello Seven است، یک کسبوکار زنانه که در زمینهی آموزش مالی، تجاری، بازاریابی و حقوقی فعالیت دارد. او کار خود را در حرفهی حقوق آغاز کرد و برای قاضیهای ایالتی و فدرال، سازمانهای غیرانتفاعی و افراد برجستهای مانند هیلاری کلینتون کار کرد. او همچنین در نشریاتی مانند Time، Forbes، Entrepreneur، Fast Company و The Washington Post مقاله منتشر میکند.
یک زن باید ذهنیت ثروتساز خود را پرورش دهد.
این آمار تکاندهنده است: فقط ده درصد از میلیونرهای جهان زن هستند و این در حالی است که پول بهطور کلی، به معنای قدرت در جامعه است؛ چه خوشمان بیاید چه نه. با چنین نابرابریای، زنان کمتر میتوانند کاری برای رسیدن به برابری کنند. چرا چنین تفاوتی بین مردان و زنان هست؟ حقیقت این است که زنان اغلب در امور مالی احساس خودکمبینی دارند. دلایلی واقعی و ساختاری برای این امر هست که نتیجهی قرنها تسلط مردسالاری است. در این کتاب، یاد خواهید گرفت که چگونه احساس خودکمبینی را کنار بگذارید و آنچه را که شایستهی آن هستید، درخواست کنید؛ زیرا تبدیل شدن به یک زن ثروتمند نه فقط برای خودتان خوب است، بلکه برای همهی افراد دیگر نیز مفید خواهد بود.
در کتاب همه ما باید میلیونر باشیم، خواهید آموخت که چرا زنان با پول رابطهی خوبی ندارند؟ چرا مرزبندی برای موفقیت شما حیاتی هستند؟ و چرا زنان برای کار خود دستمزد کمی میگیرند؟
آیا صحبت کردن دربارهی امور مالی شما را مضطرب میکند؟ بسیاری از زنان حتی با فکر کردن به این موضوع احساس ترس میکنند. حتی تصور امنیت مالی، چه برسد به ثروتمند شدن، میتواند رؤیایی دستنیافتنی برای زنان باشد. زنان اغلب چنین احساسی دارند؛ زیرا آنها داستانهای اشتباهی را که در جامعه زیاد شنیده میشوند، باور کردهاند. این داستانها مانع از آن میشوند که باور کنند قادر به کسب درآمد و مدیریت امور مالی خود هستند.
یکی از رایجترین داستانهایی که زنان برای خود تعریف میکنند، این است که برای کسب درآمد زیاد باید سخت کار کنند. اگر شما هم این تصور را دارید، شاید به این دلیل است که والدین خود را دیدهاید که ساعتهای طولانی کار میکنند؛ ولی هنوز برای گذراندن زندگی مشکل دارند. شاید با دیدن خستگی آنها، احساس تنهایی میکردید و تصمیم گرفتید که برخلاف آنها، شما وقت بیشتری را با خانواده و دوستانتان بگذرانید.
خوشبختانه، اگر میخواهید ثروتمند شوید، کار کردن تا حد مرگ ضروری نیست. درواقع، ثروتمندان واقعی اجازه میدهند پولشان به جای آنها کار کند. چگونه؟ آنها در بازار سهام، صندوقهای شاخصی و املاک و مستغلات سرمایهگذاری میکنند و حتی در خواب درآمد کسب میکنند. شما هم میتوانید دقیقاً همین کار را انجام دهید.
داستان خطرناک دیگری که زنان برای خود تعریف میکنند، این است که آنها در امور مالی خوب نیستند. حقیقت این است که هیچ کس متخصص مالی متولد نمیشود. این مهارتی است که باید یاد گرفت. شما باید روایتهای اجتماعی اشتباهی را کنار بگذارید که به شما میگویند در اداره کردن یک کسبوکار، سرمایهگذاری و مدیریت پول خود ناتوان هستید.
مطالعات بیشماری هست که دقیقاً برعکس این موضوع را ثابت میکند. یکی از این مطالعات که شرکت سرمایهگذاری Fidelity در سال 2017 انجام داده، نشان میدهد که سرمایهگذاران زن در ده سال گذشته عملکرد بهتری نسبت به مردان داشتهاند. بنابراین، بهجای اینکه تسلیم شوید و به خود بگویید که در امور مالی خوب نیستید، دربارهی امور مالی مطالعه کنید.
آخرین داستان اشتباه این است که شما به پول نیازی ندارید. باور کردن این موضوع خطرناک است؛ زیرا جوامع سرمایهداری برای چیزهایی مانند غذا، سرپناه و پوشاک از شما پول میخواهند. فرقی ندارد شما به خودی خود پول را میخواهید یا نه؛ ولی احتمالاً دوست دارید وقت بیشتری را با خانواده و دوستانتان بگذرانید و کارهایی را انجام دهید که دلتان میخواهد. این کارها پول میخواهد. حالا که این موانع را شناختید، یاد بگیرید که با توجه به افکار خود، آنها را از بین ببرید. هر بار که یکی از این داستانها به ذهنتان خطور کرد، جلوی آن را بگیرید. وقتی این اتفاق میافتد، آن را با چیزی مفیدتر جایگزین کنید. برای مثال، دفعهی بعد که به خود میگویید: «من در مسائل مالی استعداد ندارم» به خود بگویید: «اما میتوانم باهوشترین سرمایهگذار جهان باشم!»
50 پاسخ
راهبری دیدگاهها
این کتاب برا من دو نکته خوب داشت یکی بهینه سازی دایره اطراف و دوم فهم اینکه مسیر ثروت از فقر عبور نمیکنه از ریسک پذیری منطقی توان با تلاش عبور میکنه
۹۵ درصد از موفقیت یا شکست مارا کسانیی تعیین میکنند که باهاشون ارتباط داریم
همیشه به زنان در طول تاریخ ظلم شده و چه خوب که همچین کتابی نوشته شده و واقعا کتاب خوبی بودو اینکه خودمونو دست کم نگیریم
پنجاه دوم تمام
من این جمله را کامل میکنم
مسیر ثروت از فقر عبور نمیکنید مسیر ثروت از تلاش و پشتکار و استمرار عبور میکند
برای موفقیت هیچ راه میانبری وجود ندارد و این موضوع مرد و زن نمیشناسد و فقط برای زنان به خاطر شرایط فرهنگی سخت تر است ولی غیر ممکن نیست
ممنون بابت این خلاصه کتاب،خیلی مفید بود برام👌🏻👌🏻
مخصوصا این قسمت از کتاب:
توصیههای مالیای را که میگویند کمتر لاته بخورید یا لباس خوب نخرید، دور بریزید. این ذهنیت فقیر است که شما را به محرومیت عادت میدهد. در عوض، به خرید این چیزها ادامه دهید و در کنار آن بهدنبال راههایی برای زیاد کردن درآمد خود باشید. مسیر ثروت از فقر عبور نمیکند.
خداروشکر
برای مثال، دفعهی بعد که به خود میگویید: «من در مسائل مالی استعداد ندارم» به خود بگویید: «اما میتوانم باهوشترین سرمایهگذار جهان باشم!»
تا دههی ۱۹۶۰، داشتن حساب بانکی شخصی بدون اجازهی شوهر، پدر یا برادر برای زنان ممکن نبود.
حتی در آن زمان، زنان بدون یک ضامن مرد نمیتوانستند کارت اعتباری دریافت کنند. در سال ۱۹۷۴ قانون فرصت برابر اعتباری تصویب و تبعیض اعتباری بر اساس جنسیت ممنوع شد.
نکتهی کلیدی: فقط زمانی که زنان برای خود فضا ایجاد میکنند، میتوانند به پتانسیل و توانایی کامل خود برسند و به سمت ثروتمند شدن حرکت کنند.
حقیقت این است که بسیاری از زنان مرزگذاری را سخت میدانند. برای انجام این کار، باید از خوب بودن دست بردارید. زنان اغلب با مطیع بودن و کمک به دیگران روابط اجتماعی خود را ایجاد میکنند؛ در نتیجه مرزگذاری میتواند بسیار سخت باشد.
«۹۵ درصد از موفقیت یا شکست شما در زندگی را افرادی تعیین میکنند که با آنها ارتباط دارید.»
ممنونم
وقتی زنان ثروتمند میشوند، بیشتر تمایل دارند به نفع کل جهان عمل کنند. زنان ثروتمند، میتوانند به جامعهی زنان کمک کنند. تحقیقات سازمان همکاری و توسعه اقتصادی یا OECD نشان داده که مشارکت اقتصادی زنان و مالکیت آنها بر داراییهای مالی درواقع سرعت توسعهی کشورها را زیاد میکند، به فقرزدایی کمک میکند، نابرابریها را کاهش میدهد و تغذیه، سلامت و حتی حضور در مدرسهی کودکان را بهبود میدهد. به عبارت دیگر، ثروت زنان مزایای زیادی برای جامعه دارد.
جالب بود👏👏👏
موفقیت یا شکست شما تا حد زیادی به افرادی که با آنها وقت میگذرانید، بستگی دارد.
“اوضاع هرگز برابر نبوده است و هنوز هم برابر نیست. حقیقت تلخ این است که زنان فقط حدود پنجاه سال است که میتوانند کارهایی را انجام دهند که مردان آن را بدیهی میدانند. بدون داشتن حساب بانکی، اعتبار، وام مسکن و… آنها نمیتوانستند ثروتمند شوند”
کتاب فوق العاده ایه حتما نسخه کاملشو میخونم🤌🏻
فقط شک و تردید خودش، مانع او شده بود.
این ذهنیت فقیر است که شما را به محرومیت عادت میدهد.
مسیر ثروت از فقر عبور نمیکند.
به عنوان ی مرد از خوندن کتاب لذت بردم. امارایی که داشت خیلی جالب و قابل تامل بود
باسلام
خیلی عالی بود
با تشکر از همه ی دوستان
خیلی جذاب بود ، همزاد پنداریه زیادی داشتم با مواردی که گفته بود، واقعا عالی🌷
این کتاب یکی از اون آثار انگیزشی و کاربردیه که نهتنها به بحث ثروت و پولسازی میپردازه، بلکه درباره تغییر ذهنیت و شکستن باورهای محدودکننده هم کلی حرف داره. نویسنده، راشل راجرز، از تجربههای شخصی و مسیر خودش برای رسیدن به استقلال مالی میگه و تأکید میکنه که ثروتمند شدن فقط یه حق برای افراد خاص نیست؛ بلکه همه ما—بهویژه زنان—میتونیم یاد بگیریم چطور این مسیر رو طی کنیم.
بخش جذابی که حسابی توجهم رو جلب کرد، این جمله بود: «مسیر ثروت از فقر عبور نمیکند.» راشل با این جمله عملاً میخواد بگه که نیازی نیست برای دستیابی به استقلال مالی خودمون رو در محدودیت و سختی غرق کنیم یا فکر کنیم زندگی کمکیفیت مقدمه موفقیته. ثروت و رفاه میتونن همزمان با رشد فکری و تغییر ذهنیت به دست بیان.
یه نکته دیگه که جالب بود، بحث ذهنیت فقیرانه بود. اینکه ما اغلب ناخودآگاه به پول به چشم چیزی خطرناک نگاه میکنیم و مدام دنبال دلایلی هستیم که چرا «نباید» به دنبال بیشترش باشیم. راشل این باورهای محدودکننده رو با مثالهای واقعی زیر سوال میبره و پیشنهاد میده به ثروت بهعنوان ابزاری برای خلق آزادی و فرصت نگاه کنیم، نه صرفاً یه هدف نهایی.
یکی دیگه از بخشهای کاربردی تأکیدش روی عادتهای مالی مثبت بود. مثلاً پیشنهاد میکرد روزانه حتی شده یه مبلغ کم رو کنار بذاریم و به تدریج این عادت رو نهادینه کنیم. این شبیه به همون تکنیکهای مدیریت زمان مثل پومودورو توی حوزه مالی هم جواب میده.
به نظرم این کتاب بیشتر از اینکه درباره تکنیکهای پولسازی باشه، یه جور مسیر فکری تازه رو نشون میده؛ اینکه چطور به خودمون اجازه بدیم بزرگ فکر کنیم و برای رؤیاهامون ارزش قائل بشیم. حالا به نظر تو، اگر ذهنیت محدودکنندهای درباره پول داشته باشی، چه چیزی باعث میشه بخوای اون رو تغییر بدی؟
توانایی های خود را دست کم نگیرید و قیمت کارتان را بالا ببرید
به نظرم دوتا نکته مهم توی این خلاصه بیشتر از همه جلوه میکرد.
اول اینکه باید مهارت نه گفتن رو خوب یاد بگیریم تا بتونیم برای خودمون بیشتر فضا درست کنیم تا به پیشرفت خودمون برسیم.
دوم هم اینکه متاسفانه توی این مسیر قرار نیست همه رو راضی نگه داریم و حتما افراد کمتری کنارمون باقی میمونند.
<>
به عنوان یک پسر از مطالعه این کتاب لذت بردم.
با اینکه یک پسر هستم این کتاب به دردم خورد
چون توجه کردم دیدم که میتوانم این فضا را برای مادرم ایجاد کنم و فشاری که رویش هست بابت کار های خانه را کمتر کنم
سپاس فراوان از تیم اکوتوپیا 🙏💚
فقط زمانی که زنان برای خود فضا ایجاد میکنند، میتوانند به پتانسیل و توانایی کامل خود برسند و به سمت ثروتمند شدن حرکت کنند.
بسیار عالی تشکر از شما
درود و خداقوت 🌱 بسیار کتاب عالی بود خیلی زیاد دوستش داشتم، در حقیقت در جامعه ی ما همیشه زن رو از مرد پایین تر دونستن و حقوق زن به طور قابل توجهی کمتر از حقوق یه مرد دیگه ست، و آره خیلی ها این وضعیت رو حالا به هر دلایلی قبول میکنند و اعتراض نمیکنندو همین اعتراض نکردن به صاحب کارها جرات بیشتری میده که حقوق بالا رو لایق یک زن ندونند و بگن خب همینه که هست!
تو کتاب گفته که اعتراض کنید و اگر جواب نداد شغلتان را عوض کنید👏
خط به خط کتاب رو دوست داشتم و واقعا کاربردی هستش چند جمله رو اینجا مینویسم:
1_فقط زمانی که زنان برای خود فضا ایجاد میکنند،میتوانند به پتانسیل و توانایی کامل خود برسند و به سمت ثروتمند شدن حرکت کنند.
2_حقیقت این است که بسیاری از زنان مرزگذاری را سخت می دانند.برای انجام اینکار ،باید از خوب بودن دست بردارید.
3_خوب بودن وظیفه شما نیست،غیر ممکن است که هم ثروتمند شوید و هم همه را راضی نگه دارید.
4_خودتان را از چیزهایی که دوست دارید محروم نکنید ،توصیه های مالی ای را که میگویند کمتر لاته بخورید یا لباس خوب نخرید،دور بریزید.این ذهنیت فقیر است که شما را به محرومیت عادت میدهد.
یه نکته ای بگم،اگر که ما زن ها خودمونو و توانایی هامونو باور کنیم میتونیم به موفقیت های بی شماری دست پیدا کنیم به عنوان مثال در زمینه ی مالی هوش مالی و اقتصادی من به مراتب بیشتر از برادرم است و وقتی میخواستم سرمایهگذاری کنم و یه قدم مالی را که خوب میدانستم بردارم مانع میشد و میگفت مناسب نیست اما من همچنان کار خودم را میکردم و بعدها ثابت میشد که من تصمیم درست را گرفته بودم.
ذهنیت جامعه اینه که زنان به سواد مالی نیازی ندارند درحالی که سواد مالی و هوش اقتصادی برای هردو گروه مرد و زن نیازه.
کتاب به معنای واقعی کلمه عالی بود
تشکر از زحمات و سایت بی نظیرتون 💚 ✨
1_
دم اون زنانی گرم که انقدر خوب هستن و سعی میکنن اثرات مثبت خلق کنن.
به عنوان یک مرد از کتابی که برای زنان بود لذت بردم و آگاهتر شدم. مخصوصا قسمت برگشت 95% درآمد زنان به جامعه… فوقالعاده هستند🙂
من بعنوان یک مرد تمام نکات این چکیده رو برای همسرم میشه گفت به نحوی فراهم کردم کمک در امور خانه کمک به بزرگ کردن فرزند فضا و زمان کافی دادن به همسر برای پیشرفت در امور شخصی که بتونه تو جامعه پیشرفت کنه و استقلال مالی برسه . درسته مارو مدرسه و فضای آموزشی متاسفانه برای داشتن استقلال مالی آماده نکرده . یادمون باشه چه مرد چه زن وقتی به ثروت رسیدیم جنبه و ظرفیت داشته باشیم از خود گذشتگی داشته باشیم از خود بی خود نشیم و گند نزنیم به همه چیزایی که با همسرمون ساختیم و رسیدیم
ایول. دمت گرم
با این جمله مخالفم که به خودت یه چیزی بگو که فلان چیز تو سرت شکل بگیره انگار عادت های ما باعث میشه این چیزا تو سر ما شکل بگیره یکی از این جملات این زیره
برای مثال، دفعهی بعد که به خود میگویید: «من در مسائل مالی استعداد ندارم» به خود بگویید: «اما میتوانم باهوشترین سرمایهگذار جهان باشم!»
ثروتمند شدن زنان به جامعه کمک میکنه.
نکاتی که ذکر شد فقط واسه زنان صدق نمیکنه
مثلا موقع درخواست افزایش حقوق فهمیدم که نباید گارد داشته باشم😅
یا اینکه موقع خرید عذاب وجدان نداشته باشم. در عوض سعی کنم حقوقم رو افزایش بدم تا رفا افزایش پیدا کنه
مسیر ثروت از فقر عبور نمی کند!
ترس و شک و دو دلی را دور بریزیم
خیلی موثر بود
وقتی زنان پول دارند تغییرات مثبت بیشتری در جهان ایجاد می کنند .
راهبری دیدگاهها