تصویر کالکشن چالش ۱۰۰ کتاب در ۱۰۰ روز تا پایان سال ۱۴۰۳

چالش مطالعه ۱۰۰ کتاب تا پایان سال ۱۴۰۳

اگر دوست دارید خواندن یک عادت همیشگی شما شود، با شرکت در این چالش صد روز یک عادت کوچک را تکرار کنید!

تا پایان ۱۴۰۳ فقط ۱۰۰ روز زمان باقی مانده و ما در اکوتوپیا قصد داریم سال ۱۴۰۳ را با خواندن چکیده ۱۰۰ کتاب، متفاوت با سال‌های گذشته تمام کنیم. از بین ۳۰۰ چکیده کتابی که در کتابخانه اکوتوپیا قرار دادیم، ۱۰۰ کتاب را انتخاب کردیم و هر روز، با هم یک چکیده را در سایت می‌خوانیم.

اما چرا باید در این چالش شرکت کنیم؟

  1. هر چکیده، شامل نکات و ایده‌های اصلی کتاب است که با مطالعه‌ آن‌ها، هر روز با چند ایده جدید آشنا می‌شویم و همین کار به پربار شدن اطلاعات و خلاق‌تر شدنمان کمک می‌کند.
  2. مطالعه هر چکیده، روزانه حدود ۲۰ دقیقه از شما وقت می‌گیرد. یعنی در ۲۹ اسفند ۱۴۰۳، موفق می‌شوید حداقل ۲۰۰۰ دقیقه مطالعه داشته باشید.
  3. این چالش یک تمرین عالی است برای اینکه عادت مطالعه را در روزمرگی‌هایمان جا بیندازیم. با همین قدم‌های کوچک، می‌توان مطالعه را تبدیل به یک عادت همیشگی کرد.
  4. با مطالعه این ۱۰۰ چکیده، می‌توانیم کتاب‌های مورد علاقه‌مان را بشناسیم و آن‌ها را برای مطالعه کامل در ۱۴۰۴ انتخاب کنیم.

اثر ریچارد کخ
چالش روز اول: اصل ۸۰/۲۰ به طور کلی به این اشاره می‌کند که نتایج خوب یا بدی که ما از کارهایمان بدست می‌آوریم نتیجه بخش جزیی از فرآیند انجام کارهایمان است. کتاب قانون ۸۰/۲۰ درباره‌ی همین موضوع است و به این نکته اشاره می‌کند که ۸۰ درصد نتایج تنها با ۲۰ درصد تلاش حاصل می‌شوند. این قانون پیامدهای بسیار مهمی در زندگی دارد؛ زیرا مهم‌ترین عوامل موفقیت را در هر موقعیتی شناسایی می‌کند.
اثر بیل جورج
چالش روز دوم: کتاب کشف شمال حقیقی (۲۰۰۷) راهنمایی برای کشف قطب‌نمای درونی شما و وفادار ماندن به خودتان است. در این کتاب مهارت‌هایی را می‌آموزید که برای یک رهبر واقعی شدن نیاز دارید. با خواندن این کتاب شما می‌توانید با کشف ارزش‌ها و انگیزه‌های خود، ابزارهایی را پیدا کنید که برای ساختن یک زندگی حرفه‌ای نیاز دارید و به آنچه که هستید، وفادار بمانید.
اثر اکونومیست
چالش روز سوم: این کتاب به بررسی تعدادی از ابزارهای ریاضی مفید در کسب‌ و کار می‌پردازد و به شما کمک می‌کند تا با استفاده از روش‌های عددی، ریسک را مدیریت کرده و تصمیم‌هایی بهتری بگیرید. ریاضیات به کار رفته در این کتاب بسیار ساده است و به پیش‌ زمینه خاصی نیاز ندارد.
اثر ویکتور فرانکل
چالش روز چهارم: کتاب انسان در جست‌وجوی معنا که در سال ۱۹۴۶ منتشر شد، روایتی است تکان‌دهنده از تجربیات نویسنده و روانشناس، ویکتور فرانکل، در دوران اسارتش در اردوگاه کار اجباری آشویتس طی جنگ جهانی دوم. فرانکل در این اثر، چگونگی تاب‌آوری انسان در برابر شرایط تحمل‌ناپذیر، کنار آمدن با تروما و در نهایت یافتن معنا در زندگی را توضیح می‌دهد.
اثر دنیل کانمن، الیویه سیبونی و کاس.آر سانستین
روز پنجم چالش: در این کتاب نویسنده با بررسی سازوکار پنهان عملکرد ذهن و جامعه، نشان می‌دهد که نویز (متغیری ناخواسته در تصمیم‌گیری) اجتناب‌ناپذیر و فریبنده است.
اثر ویتنی گودمن
روز ششم چالش: کتاب مثبت اندیشی سمی فرهنگ تفکر مثبت در جامعه‌ی غربی را دقیق ارزیابی می‌کند. این اثر روش‌های متعددی را بیان می‌کند که مثبت‌گرایی سمی‌ به افراد و جامعه آسیب می‌زند و پیشنهادهای عملی برای کمک به خود و دیگران ارائه می‌دهد.
روز هفتم چالش: کتاب هفته کاری چهار ساعته زندگی نسل جدید ثروتمندان را توصیف می‌کند؛ افرادی که خود را از شر بردگی کار اداری رها کرده‌اند و یک زندگی شاد را تجربه می‌کنند. اگر شما هم می‌خواهید چنین زندگی‌ای داشته باشید، باید با بهره‌وری بیشتر و منابع درآمد خودکار، شروع کنید.
اثر لئو تولستوی
روز هشتم چالش: کتاب مرگ ایوان ایلیچ، داستان تأثیرگذار زندگی ایوان ایلیچ، یک مقام بلندپایه است که ثروتمند است و از نظر اجتماعی، زندگی مرفهی دارد. اما یک بیماری لاعلاج روال عادی و پیش‌بینی‌پذیر زندگی او را به هم می‌زند. ایوان ایلیچ مجبور می‌شود تا به سفری در درون خودش برود. تولستوی در روایت خود ایوان را مجبور می‌کند با مرگ خود رو در رو شود. این نویسنده‌ی روس از این طریق مفاهیمی عمومی مثل هستی انسان را تشریح می‌کند.
اثر کن رابینسون و لو آرونیکا
روز نهم چالش: کتاب «مدارس خلاق» راهنمایی برای تحول در آموزش است. نکات این کتاب جنبه‌های گوناگون آموزش، از تاریخچه آن گرفته تا نیازهای ضروری دانش‌آموزان، بررسی می‌کند. همچنین روش‌هایی بیان شده که از طریق آن‌ها، همه افراد می‌توانند به کودکان خود کمک کنند تا درس‌‌های لازم برای موفقیت در دنیای پر از تغییر را آموزش ببینند.
روز دهم چالش: کتاب خاطرات یک معامله‌گر سهام با داستان شخصیتی با نام مستعار لری لیوینگستون به زندگی و استراتژی‌های معاملاتی جسی لیورمور، سرمایه‌گذار مشهور، می‌پردازد. این کتاب چالش‌های روان‌شناختی و پیچیدگی‌های استراتژیک معاملات را بررسی می‌کند و درباره‌ی رفتار بازار و قوانین موردنیاز برای موفقیت در دنیای مالی اطلاعات مفیدی دارد.
اثر نسیم نیکلاس طالب
روز یازدهم چالش: کتاب پادشکننده اثر نسیم نیکلاس طالب کتابی قابل‌تأمل است که مفهوم پادشکنندگی را بررسی می‌کند. این کتاب درباره‌ی این است که برخی چیزها تحت فشار رشد می‌کنند. طالب به ما می‌آموزد که چگونه همه‌ی ما می‌توانیم پادشکننده‌تر شویم. به نظر می رسد اگر برخی چیزها در محیط‌های بی‌ثبات و پیش‌بینی‌ناپذیر قرار گیرند، بهبود می‌یابند. کتاب پادشکننده چرایی این موضوع را مورد تحلیل قرار می‌دهد و نشان می‌دهد که این ویژگی از زمان‌های قدیم برای پیشرفت تمدن بشری حیاتی بوده است.
روز دوازدهم چالش: کتاب چرا تا به حال کسی این‌ها را به من نگفته بود؟ یک راهنمای همدلانه و عملی برای بهبود و حفظ سلامت روان است. هچنین این کتاب حاوی توصیه‌های عملی و راهکارهای مقابله با اضطراب، افسردگی، شکست‌های غیرمنتظره، کمبود اعتماد‌به‌نفس و موارد دیگر است.
اثر استفان کاوی
روز سیزدهم چالش: کتاب هفت عادت افراد مؤثر یکی از معروف‌ترین کتاب‌ها در حوزه‌ی رشد فردی و خودیاری است. این راهنمای بسیار تأثیرگذار، مجموعه‌ای از اصول عملی را ارائه می‌دهد که به شما کمک می‌کند در زندگی شخصی و حرفه‌ای خود موفق شوید.
اثر ست گادین
روز چهاردهم چالش: کتاب مهره حیاتی (Linchpin) به شما می‌گوید که چرا باید از انجام کارهای روزمره و مکانیکی در محل کار دست بردارید و به‌جای آن به یک مهره‌‌ی حیاتی تبدیل شوید که تمام انرژی خود را برای کار می‌گذارد و برای شرکت ضروری است. این کار نه‌تنها باعث پیشرفت شغلی شما می‌شود، بلکه کار کردن را برایتان بسیار لذت‌بخش‌تر و پربارتر می‌کند.
اثر رابرت گرین
روز پانزدهم چالش: «۴۸ قانون قدرت» نگاهی بی‌پروا به ویژگی‌های بنیادین قدرت دارد؛ ویژگی‌هایی نظیر چگونگی درک قدرت، دفاع در برابر آن و استفاده از آن به نفع خود. ۴۸ قانون قدرت نگاهی جامع به همه‌ی مسائل دارد و نمونه‌های تاریخی پویایی قدرت و کنترل آن را به مخاطبان نشان می‌دهد.
روز شانزدهم چالش: کتاب «هفت اصل برای موفقیت در ازدواج و زندگی زناشویی» با تکیه بر داده‌های مطالعات روابط و مصاحبه‌ها، دقیقا همان کاری را انجام می‌دهد که در عنوانش وعده می‌دهد. این کتاب، شما را با تغییرات کلیدی که می‌توانید برای غلبه بر مشکلات رایج آسیب‌زننده به روابط و ایجاد ازدواجی حمایتگر و عاشقانه انجام دهید، آشنا می‌کند.
اثر یووال نوح هراری
روز هفدهم چالش: کتاب انسان خرمند داستان تکامل گونه‌ی ماست، از کهن‌ترین و قدیمی‌ترین اجدادمان تا جایگاه امروز ما در عصر فناوری. چطور یک گونه‌ی بدون مو از یک میمون بدون دم، توانست سیاره‌ی زمین را فتح کند؟ این کتاب فرایندهایی را توضیح می‌دهد که به انسان خرمند کمک کرد تا به نوک قله برسد.
اثر رابرت ساپولسکی
روز هجدهم چالش: کتاب محتوم بیان می‌کند که اراده‌ی آزاد یک توهم است. رفتارهای انسانی را عوامل بیولوژیکی و فرهنگی کنترل می‌کنند، نه خودشان. این کتاب از طریق تحقیقات علمی و مطالعات موردی، جبرگرایی را تأیید می‌کند و هدف آن اثبات این موضوع است که چرا نقض مفهوم اراده‌ی آزاد، اتفاقی مثبت است.
روز نوزدهم چالش: «علل شورش در وزیرستان» خواننده را به سفری در مناطق کوهستانی جنوب آسیا می‌برد. جایی که تأثیر ژئوپلیتیک آن بسیار فراتر از افغانستان و پاکستان است. این کتاب بررسی می‌کند که چگونه این منطقه به کانون شورش تبدیل شده و چه کاری می‌توان در این زمینه انجام داد.
اثر آلن دوباتن
روز بیستم چالش: کتاب اضطراب وضعیت، ترس از شکست و ناکامی را در جوامع مدرن غربی بررسی می‌کند. آلن دوباتن در این کتاب اشاره می‌کند که هرچند تلاش برای رسیدن به موفقیت و جایگاه اجتماعی بالاتر می‌تواند انگیزه‌ای قوی باشد؛ اما باعث اضطراب و افسردگی نیز می‌شود. نویسنده‌ی کتاب با بررسی ریشه‌های این اضطراب، راهکارهایی برای مقابله با آن ارائه می‌دهد.
اثر بث کمپتون
روز بیست‌ویکم چالش: کتاب ژاپنی وابی سابی راه‌های مختلفی را بیان می‌کند که باعث بهتر شدن زندگی ما می‌شود. مفهوم وابی سابی بر اساس مفاهیم سادگی، پذیرش ناپایداری و نقص بنا شده است و پادزهر مصرف‌گرایی و شتاب زندگی مدرن است.
اثر آرتور سی بروکس
روز بیست‌ودوم چالش: کتاب از توانمندی به اوج قدرت یک نقشه‌ی راه برای شکوفایی در نیمه‌ی دوم زندگی است. این کتاب با توصیه‌های عملی خود به خوانندگان می‌گوید تا روی موفقیت‌های گذشته تمرکز نکنند و در زمان حال زندگی کنند.
اثر نسیم نیکلاس طالب
روز بیست‌وسوم چالش: کتاب پوست در بازی (Skin in the Game)، نوشته‌ی نسیم نیکلاس طالب کتابی قابل‌تأمل است که تفکرهای رایجی مثل ریسک‌پذیری، مسئولیت‌پذیری و تصمیم‌گیری را به چالش می‌کشد. این کتاب اهمیت شخصاً درگیر شدن در بازی و کافی نبودن مفاهیم انتزاعی یا انگیزه‌ها را برجسته می‌کند. کتاب پوست در بازی راه‌هایی را بررسی می‌کند که در آن ریسک بدون آن‌که آشکار باشد، بر تعاملات ما با دیگران تأثیر می‌گذارد. طالب با استفاده از حوزه‌ی احتمالات در سناریوهای روزمره، پیش‌بینی‌های غیرمنتظره و اغلب خیره‌کننده‌ای را درباره‌ی جامعه آشکار می‌کند.
روز بیست‌وچهارم چالش: کتاب چنگیز خان و ساخت دنیای مدرن، باعث می‌شود تا دیدگاه شما نسبت‌به مغول‌های قرن دوازدهم میلادی (قرن هفتم هجری) تغییر کند. با مطالعه‌ی این کتاب متوجه خواهید شد که آن‌ها اقوامی وحشی و بی‌تمدن نبوده‌اند. در حقیقت، مغول‌ها تحت رهبری چنگیز خان و جانشینانش، تجارت، تمدن و نظم را به جهان آوردند و در شکل‌گیری دنیای مدرن نقش به‌سزایی داشتند.
اثر نیر ایال
روز بیست‌وپنجم چالش: کتاب مدیریت توجه به یکی از رایج‌ترین مشکلات زندگی مدرن می‌پردازد. بسیاری از افراد معتقدند فناوری در دوران معاصر عامل اصلی حواس‌پرتی‌های ما است. با این حال، نیر ایال ادعا می‌کند که هرچند تلفن‌های هوشمند و اپلیکیشن‌ها ممکن است مانع کار معنادار شوند؛ اما دلیل اصلی این مشکل نیستند. پس علت چیست؟ در این کتاب، نیر ایال یک چارچوب چهار قسمتی قابل‌اجرا ارائه می‌دهد که علت واقعی حواس‌پرتی را روشن می‌کند و به شما می‌آموزد چه کارهایی را برای غلبه بر حواس‌پرتی انجام دهید.
اثر جان کریرو
روز بیست‌وششم چالش: «خون کثیف» داستان تکان‌دهنده یک استارتاپ فناوری را بازگو می‌کند. استارتاپی که با الهام از فرهنگ «تا وقتی موفق نشدی تظاهر به موفقیت کن» در سیلیکون ولی، جان میلیون‌ها انسان را با دستگاه آزمایش خون خود به خطر انداخت؛ دستگاهی که بیش از حد خوب به نظر می‌رسید. این کتاب توسط جان کریرو، روزنامه‌نگار برنده‌ی پولیتزر، نوشته شده است. کسی که پرده از این ماجرا برداشت و آن را تا انتها دنبال کرد. «خون کثیف»، داستان شرکت ترانوس و سقوط فاجعه‌بار مدیرعامل نابغه‌ی آن، الیزابت هولمز، را روایت می‌کند.
اثر دنیل پینک
روز بیست‌وهفتم چالش: کتاب قدرت پشیمانی در نقد جهان‌بینی «بدون پشیمانی» نوشته شده است. نویسنده با بهره‌گیری از مطالعات روانشناسی، روش‌هایی عملی برای استفاده از پشیمانی و بهره‌گیری از اشتباهات گذشته برای شکل دادن به آینده‌ی بهتر به اشتراک می‌گذارد.
اثر جفری ای گارتن
روز بیست‌وهشتم چالش: کتاب از ابریشم تا سیلیکون، از اندرو گروو گرفته تا چنگیز خان، داستان چندین شخصیت مهم تاریخ را روایت می‌کند که بر جهانی‌شدن اقتصاد تاثیر گذاشتند. این کتاب ما را به سفری در طول تاریخ می‌برد تا با بازیگران اصلی توسعه جوامع بشری آشنا شویم.
اثر بنجامین گراهام
روز بیست‌ونهم چالش: کتاب سرمایه گذار هوشمند توصیه‌های مهمی درباره‌ی سرمایه‌گذاری دارد و از این نظر یک منبع قابل‌اعتماد است. بنجامین گراهام، سرمایه‌گذاری که پس از سقوط مالی ۱۹۲۹ معروف شد، با درس گرفتن از اشتباهات خود، هر چیزی را که برای تبدیل شدن به یک سرمایه‌گذار موفق لازم است، در این کتاب بیان می‌کند.
اثر کارول دوک
روز سی‌ام چالش: کتاب طرز فکر درباره‌ی این موضوع است: تفاوت بین افرادی که طرز فکر ثابت دارند و افرادی که بر اساس «ذهنیت رشد» فکر می‌کنند. این کتاب به ما کمک می‌کند تا با موقعیت‌های سخت و شکست‌ها مواجه شویم و بتوانیم ذهنیت خود را بهبود دهیم. در نهایت هدف اصلی این کتاب این است که بتوانیم با تغییر طرز فکر خود، به اهدافمان برسیم.
اثر زیگموند فروید
روز سی‌ویکم چالش: تفسیر خواب، مهم‌ترین اثر زیگموند فروید است که یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌های قرن بیستم بود. این چکیده بینش شگفت‌انگیزی از نظریه فروید درباره ارتباط خواب‌ و ناخودآگاه انسان ارائه می‌دهد. در این چکیده درباره مفهوم خواب‌، منبع آن‌ها، چگونگی ایجاد آن‌ها خواهیم گفت.
اثر الکساندر سولژنیتسین
روز سی‌ودوم چالش: «مجمع‌الجزایر گولاگ» (۱۹۷۳) یک گزارش از اردوگاه‌های کار اجباری شوروی است که به گولاگ معروف بود و بین سال‌های ۱۹۱۸ تا ۱۹۵۶ فعالیت می‌کرد. الکساندر سولژنیتسین، نویسنده این کتاب، با استفاده از تجربه شخصی خود به عنوان یک زندانی و همچنین با نگاهی به گزارش‌ها، خاطرات و نامه‌های صدها نفر دیگر، روایتی تکان‌دهنده از ترس و وحشت مداوم زندگی در گولاگ ارائه می‌دهد و در عین حال، روانشناسی و سازماندهی پشت سیستم زندان دولتی را تشریح می‌کند.
اثر سایمون سینک
روز سی‌وسوم چالش: «با چرا آغاز کنید» سؤالی بنیادی مطرح می‌کند: چه چیز باعث می‌شود که برخی سازمان‌ها و افراد نوآور، تأثیرگذار و سودآورتر از بقیه باشند؟ سایمون سینک، نویسنده‌ی این کتاب پرفروش و سخنران سومین سخنرانی پربازدید تد (TED) در تمام دوران‌ها، پرده از این راز برمی‌دارد. همان طور که سایمون سینک توضیح می‌دهد، پاسخ، در پرسیدنِ «چرا»، به‌جای «چطور» است؟
اثر ادوارد ام. هالوول و جان جی. راتی
روز سی‌وچهارم چالش: کتاب ADHD راهنمایی‌های به‌روزشده‌ای برای داشتن زندگی شاد با اختلال نقص توجه – بیش‌فعالی (ADHD) دارد. همچنین روش‌هایی را پیشنهاد می‌دهد تا افراد مبتلا به اختلال نقص توجه – بیش‌فعالی (ADHD) با آن‌ها از پتانسیل خود حداکثر استفاده را کنند.
اثر جردن پیترسون
روز سی‌وپنجم چالش: کتاب «۱۲ قانون زندگی» فهرستی از موضاعات و مسائل مهمی است که از قدیم تا امروز، دغدغه‌ی انسان بوده است. نویسنده‌ی کتاب، جردن پیترسون، تعدادی از ماندگارترین اظهارات فلسفی و دینی و همچنین درس‌هایی از افسانه‌های محبوب ما را گردآوری کرده تا ۱۲ قانون برای زندگی بامعنی پیدا کند. او با کمک گرفتن از از فلسفه، روانشناسی، تاریخ و اسطوره، اصول واضح و پایداری را توضیح می‌دهد که هرکسی می‌تواند بر اساس آن‌ زندگی کند.
اثر ویل اسمیت و مارک منسن
روز سی‌وششم چالش: کتاب «ویل اسمیت» یکی از جذاب ترین داستآن‌های دست اول و پر ماجرای کار در‌ هالیوود است. در این داستان ویل اسمیت در کنار موفقیت‌های بی شمارش، از چالش‌ها، کمبود‌ها و فرصت‌هایی که در مسیر رسیدن به اهدافش با آن‌ها روبرو شده سخن می‌گوید.
اثر روی بومایستر و جان تیرنی
روز سی‌وهفتم چالش: «قدرت بدی» کاوشی دقیق درباره‌ی تاثیر بیش‌ازحد منفی‌گرایی در زندگی شخصی و جامعه‌ی ما است. این کتاب بر اساس بینش‌های تحقیقاتی دقیق از روان‌شناسی اجتماعی، علوم سیاسی و اقتصاد، به بررسی این موضوع می‌پردازد که این «سوگیری منفی» چگونه به‌وجود آمده است و ما برای غلبه بر آن چه کارهایی می‌توانیم انجام دهیم.
روز سی‌وهشتم چالش: در کتاب پشت پرده ریاکاری، دن آریلی آزمایش‌هایی متعددی را برای شناسایی انگیزه‌های تقلب بررسی می‌کند. هدف او درک ریشه‌های فریبکاری است. برای مثال، برخلاف باور عموم، مهم‌ترین دلیل دروغگویی و تقلب آدم‌ها انگیزه‌های مالی نیست؛ بلکه عواملی باعث دروغگویی می‌شوند که هیچ‌کس انتظارشان را ندارد. عواملی مثل پذیرش اجتماعی و نوع‌دوستی.
روز سی‌ونهم چالش: کتابی که آرزو می‌کنید والدینتان خوانده بودند (و فرزندانتان از این‌که آن را خوانده‌اید، خوشحال خواهند شد) دقیقاً همان چیزی است که عنوانش نشان می‌دهد: کتابی درباره‌ی تربیت فرزند. این کتاب گنجینه‌ای از دانش کاربردی است که با خواندنش ناخودآگاه به این فکر می‌افتید که کاش در دوران کودکی‌تان این گنجینه را داشتید. فلیپا پری در این کتاب با تمرکز بر سلامت روان و رشد عاطفی، رویکردی جدید به فرزندپروری دارد که برای دنیای مدرن ما مناسب است.
اثر سیمون سباگ مونتفیوره
روز چهلم چالش: کتاب اورشلیم، داستان شهری را تعریف می‌کند که برای سه دین بزرگ جهان مقدس به حساب می‌آید. شهری که امروز درگیر یکی از بزرگ‌ترین آشوب‌های سیاسی در جهان است. این شهرِ همیشه در جنگ، در طول هزاره‌ها نقشی مهم در شکل‌گیری تاریخ بشری بازی کرده است.
اثر الیور بورکمن
روز چهل‌ویکم چالش: کتاب «چهار هزار هفته» درباره مدیریت زمان است و بیان می کند که تلاش‌های عصر حاضر برای بهینه‌سازی زمان ما را تحت فشار قرار داده است. این کتاب با تکیه بر گفته‌های فیلسوفان، روانشناسان و رهبران دینی گذشته و معاصر راهی را برای ساختن یک زندگی رضایت‌بخش از طریق پذیرش محدودیت‌ها آموزش می‌دهد.
اثر کال نیوپورت
روز چهل‌ودوم چالش: کتاب «کار عمیق» درباره‌ی این است که چگونه فناوری‌های نوین باعث شده تمرکز و قدرت عمیق شدن در کارها از بین برود. این کتاب به ما می‌گوید که چگونه با این موقعیت مقابله کنیم. در این کتاب روش‌های مختلفی را یاد می‌گیریم که به کمک آن‌ها می‌توانیم از زمان خود به بهترین شکل استفاده کنیم.
روز چهل‌وسوم چالش: کتاب «داستان ایر بی ان بی» حکایت شگفت‌انگیز پیشرفت شرکت Airbnb را بیان می‌کند. این کتاب توضیح می‌دهد که چگونه سه دانشجوی تازه فارغ‌التحصیل شده در مدت حدود ده سال، از عقب ماندن در پرداخت اجاره‌ی خود به خلق محبوب‌ترین سامانه‌ی رزرو اقامتگاه تفریحی در طول تاریخ رسیدند.
اثر جیمز ماهافی
روز چهل‌وچهارم چالش: این کتاب در مورد یکی از اعجاب‌آورترین و چالشی‌ترین فناوری‌های تاریخ یعنی انرژی هسته‌ای است که در مورد توسعه فناوری هسته‌ای، به خصوص حوادث دلخراشی که در این بین ایجاد شد صحبت می‌کند.
اثر ست گودین
روزچهل‌وپنجم چالش: کتاب گاو بنفش درباره‌ی این است که چرا بازاریابی سنتی دیگر مؤثر نیست و چرا برای موفقیت باید گاو بنفش درست کنید. گاو بنفش یک محصول متمایز است که در میان هزاران محصول، به چشم می‌آید. بعد از آن که گاو بنفش خود را ساختید، حالا وقت آن است که برایش تبلیغ کنید.
اثر دارون عجم اوغلو و جیمز رابینسون
روز چهل‌وششم چالش: کتاب چرا ملت‌ها شکست می‌خورند به این سؤال پاسخ می‌دهد که چرا برخی از کشورها فقیر می‌مانند؛ درحالی‌که بعضی کشورهای دیگر در رفاه هستند. این کتاب عمدتاً بر نهادهای سیاسی و اقتصادی متمرکز است؛ زیرا نویسندگان معتقدند که نهادها، کلید شکوفایی بلندمدت ملت‌ها هستند.
روز چهل‌وهفتم چالش: کتاب «اخبار را دنبال نکنید» نشان می‌دهد که با دنبال نکردن اخبار، زندگی آرام‌تر، سالم‌تر و معنادارتری خواهیم داشت. نویسنده‌ی این کتاب پیشنهاد می‌کند به مدت سی روز از اخبار دوری کنید. او همچنین راهکارهایی برای رهایی از حجم بالای اطلاعات و تمرکز بر جنبه‌های مهم زندگی ارائه می‌دهد.
اثر مارشال گلداسمیت و مارک رایتر
روز چهل‌وهشتم چالش: کتاب خلق رفتارهای ماندگار به به بررسی عواملی در زندگی می‌پردازد که ناخودآگاه بر شما تأثیر می‌گذارند. این کتاب به شما نشان می‌دهد که چگونه می‌توانید از این عوامل برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی خود استفاده کنید. مارشال گلداسمیت با اتکا به تحقیقات عمیق و تجربیات مراجعانش، به شما کمک می‌کند تا رفتارهای ناخواسته خود را از بین ببرید و در مسیر دستیابی به اهداف شخصی خود گام بردارید.
اثر شین اومارا
روز چهل‌ونهم چالش: کتاب «در ستایش راه رفتن» به بررسی فواید یکی از مهمترین و ساده ترین مهارت‌های انسان می‌پردازد. هر چه پیاده‌روی بیشتری داشته باشید سلامت جسمی و روانی خود را تضمین می‌کنید و خلاق‌تر و اجتماعی‌تر می‌شوید.
اثر تیموتی اسنایدر
روز پنجاهم چالش: کتاب «سرزمین‌های خونین» داستان غم‌انگیز افرادی را روایت می‌کند که در طول جنگ جهانی دوم بین آلمان نازی و اتحاد جماهیر شوروی گرفتار شدند. قربانیان “سرزمین‌های خونین”، یا سرزمین‌هایی که پس از جنگ به بلوک شرق ضمیمه شدند، گرفتار دو قدرت بی‌رحم شدند. هم قبل از درگیری و هم بعد از جنگ، همه با آن‌ها مثل اسیر رفتار می‌کردند.
روز پنجاه‌ویکم چالش: دن آریلی، نویسنده‌ کتاب جنبه مثبت بی‌منطق بودن با استفاده از علم اقتصاد رفتاری نشان می‌دهد که چرا ما گاهی غیرمنطقی هستیم، این غیرمنطقی بودن چطور بر تصمیم‌های ما اثر می‌گذارد و چطور می‌توانیم انتخاب‌های بهتری داشته باشیم.
روز پنجاه‌ودوم چالش: کتاب «همه ما باید میلیونر باشیم» نشان می‌دهد که چگونه زنان می‌توانند با کنار گذاشتن احساس خودکم‌بینی و درخواست دستمزد واقعی خود، به موفقیت مالی برسند. در این کتاب راشل راجرز خواهید آموخت که چگونه توانایی کسب درآمد، پس‌انداز و مدیریت پول از زنان گرفته شده و چرا این برای کل جهان بد است.
روز پنجاه‌وسوم چالش: خاورمیانه امروزه کانون خشونت و جنگ است. چه جنگ داخلی سوریه باشد یا مناقشه ابدی عربی-اسرائیلی. به نظر می‌رسد صلح در این منطقه یک رویای دور است. اما چگونه خاورمیانه تا این اندازه ناپایدار شد؟ در کتاب «صلحی که همه صلح‌ها را بر باد داد» خواهید آموخت که بلندپروازی‌های استعماری اروپا در طول جنگ جهانی اول عاملی بود که منجر به بحران‌های امروزی شد.
اثر مارینا ادشید
روز پنجاه‌وچهارم چالش: کتاب «سکس و دلار» به بررسی روابط پیچیده جنسی و عاطفی، ورای هورمون‌ها و فرهنگ‌ها می‌پردازد و وجه اقتصادی روابط عاطفی را مورد مطالعه قرار می‌دهد. با استفاده از قوانین اقتصادی، می‌توانیم اهمیت روابط عاطفی برای انسان و دلیل مشکلات زناشویی در عصر حاضر را از زاویه جدیدی بررسی کنیم.
اثر آدام گرانت
روز پنجاه‌وپنجم چالش: کتاب «ببخش و بگير» رویکرد جدیدی به نظريه‌های سنتی موفقيت در پیش می‌­گیرد. تحقیقات پیشگامانه‌ی آدام گرانت در کتاب ببخش و بگیر، نشان می‌­دهد که کمک به دیگران، به‌جای رقابت با آن‌­ها، راز موفقیت است.
اثر فردریش فون هایک
روز پنجاه‌وششم چالش: فردریش هایک در کتاب «راه بردگی» این کتاب توضیح می‌دهد چطور حکومت‌های سوسیالیست به حکومت‌های تمامیت‌خواه تبدیل می‌شوند. این کتاب در مورد تمامیت‌خواهی‌های بعد از جنگ جهانی دوم صحبت می‌کند و به این نکته می‌پردازد که چطور برنامه‌ی سوسیالیست‌ها باعث از بین رفتن آزادی، فردیت و دموکراسی می‌شود.
اثر متیو پری
روز پنجاه‌وهفتم چالش: کتاب فرندز(۲۰۲۲) خاطرات شخصی و صمیمی متیو پری، بازیگر مشهور سریال پر طرفدار فرندز است. پری در این اثر، با صداقتی مثال‌زدنی، از دوران کودکی پرآشوب خود تا اوج شهرت با سریال کمدی محبوب «فرندز» و مبارزه طولانی ‌مدت با اعتیاد و سو مصرف مواد سخن می‌گوید و خواننده را در عمق افکار و احساسات خود شریک می‌سازد.
روز پنجاه‌وهشتم چالش: کتاب رهبران آخر غذا می‌خورند به بررسی اثر هورمون‌ها بر احساسات و رفتارهای ما می‌پردازد. همچنین این پرسش که بدن ما برای چه کاری طراحی شده و در حال حاضر دارد چه کار می‌کند، از موضوعات اصلی این کتاب است. دنیای امروز نیازمند رهبرانی است که ما را به مسیر درست هدایت کنند.
اثر آلن دوباتن
روز پنجاه‌ونهم چالش: آلن دوباتن، فیلسوفی است که بر روی فلسفه‌ی زندگی روزمره تمرکز دارد. او نویسنده‌ی پرکاری است که آثار متعددی را در زمینه‌های مختلفی از جمله عشق، معماری، ادبیات و سفر به رشته‌ی تحریر درآورده است. دوباتن همچنین یکی از بنیان‌گذاران «مدرسه‌ی زندگی» (The School of Life) است؛ نهادی آموزشی که با هدف توسعه‌ی روش‌های نوین آموزش در لندن تاسیس شده است.
اثر گبور مته و دنیل مته
روز شصت‌ام چالش: کتاب «افسانه عادی بودن» به بررسی دلایل افزایش روزافزون بیماری‌های مزمن و اختلالات روانی می‌پردازد. پزشکی غربی معمولاً روی درمان بیماری‌های فردی تمرکز دارد. این کتاب نشان می‌دهد که ریشه‌ی بسیاری از این بیماری‌ها ممکن است عمیق‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌شود. عوامل فرهنگی از جمله استرس، تروماها و آسیب‌های روانی که اغلب بخشی طبیعی از زندگی تلقی می‌شوند، می‌توانند تأثیرات مخربی بر سلامت افراد داشته باشند. نویسنده‌ی این کتاب معتقد است که برای دستیابی به سلامت پایدار، باید به ریشه‌های اصلی این مشکلات پرداخت و آن‌ها را برطرف کرد.
روز شصت‌ویکم چالش: کتاب «محکم در آغوشم بگیر» بر یکی از بزرگترین چالش‌های زندگی تمرکز دارد: ایجاد و حفظ یک رابطه عاطفی بر اساس رویکرد EFT (زوج درمانی متمرکز بر هیجان). نویسنده معتقد است که کیفیت روابط با لحظات عاطفی کلیدی، چه مثبت و چه منفی تعریف می‌شود. در این چکیده یاد می‌گیرید که چگونه رابطه‌ سالمی با شریک زندگی خود شکل دهید و پیوند عاطفی عمیق‌تری با او داشته باشید.
اثر یووال نوح هراری
روز شصت‌ودوم چالش: کتاب «انسان خداگونه» توضیح می‌دهد که چطور ما انسان‌ها توانستیم زمین را تسخیر کنیم و آینده‌ی ما چطور خواهد بود. این کتاب وضعیت فعلی انسان‌گرایی را بیان می‌کند، تصمیم‌های فردی را تعریف می‌کند و می‌گوید چطور ما به انسان‌گرایی گرایش داریم. در پایان به این مفهوم می‌پردازد که چطور علم و فناوری باعث می‌شود که در نهایت انسان‌ها بردگان الگوریتم‌های کامپیوتری شوند.
اثر آلن دوباتن
روز شصت‌وسوم چالش: کتاب مدرسه زندگی (۲۰۱۹) مجموعه‌ای از آموزه‌های فلسفی و کاربردی در زمینه‌ی هوش هیجانی است که از مؤسسه‌ای به همین نام الهام گرفته شده است. این کتاب توصیه‌هایی ارزشمند درباره‌ی روابط، کار و زندگی دارد و به ما کمک می‌کند تا خود و دیگران را بهتر بشناسیم.
اثر دارون عجم اوغلو و جیمز رابینسون
روز شصت‌وچهارم چالش: “راه باریک آزادی” (۲۰۱۹) با نگاه به تاریخ، به این پرسش پاسخ می‌دهد: چرا برخی کشورها به آزادی دست می‌یابند و برخی دیگر نه؟ از شهر باستانی اوروک تا آمریکا، از چین دهه ۱۹۵۰ تا آرژانتین امروزی، این کتاب شرایطی را بررسی می‌کند که به دولت‌ها و شهروندان اجازه می‌دهد به عنوان یک جامعه، رشد کنند یا شکست بخورند.
اثر جیم کالینز
روز شصت‌وپنجم چالش: کتاب از خوب به عالی (۲۰۱۱) نتایج پنج سال تحقیق جیم کالینز و تیم او را ارائه می‌دهد. آن‌ها شرکت‌هایی را بررسی کردند که طی سال‌ها عملکرد بی‌نظیری داشتند، در کنار اینکه به بررسی تفاوت‌های این شرکت‌ها با شرکت‌های ناموفق پرداختند. عوامل موفقیت این شرکت‌ها به صورت نکاتی کلیدی در مورد رهبری، فرهنگ سازمانی و مدیریت استراتژیک در این کتاب ارائه شده‌ است.
اثر والتر آیزاکسون
روز شصت‌وششم چالش: کتاب ایلان ماسک (۲۰۲۳) داستان زندگی و کار یکی از تاثیرگذارترین کارآفرینان فناوری قرن بیست و یکم را روایت می‌کند. این کتاب با بررسی سرمایه‌گذاری‌های جاه‌طلبانه ماسک در خودروهای الکتریکی، اکتشافات فضایی و انرژی‌های تجدیدپذیر، نگاهی نادر به رویکرد منحصربه‌فرد ماسک به نوآوری و چالش‌های خصوصی و حرفه‌ای که او در این مسیر با آن روبرو بوده است می‌پردازد.
روز شصت‌وهفتم چالش: کتاب چطور تصمیم بگیریم (۲۰۲۰) نحوه‌ی تصمیم‌گیری ما و همچنین انواع متداول سوگیری را بررسی می‌کند که بر تصمیم‌های ما اثر می‌گذارد. این کتاب به شما می‌آموزد که چگونه انواع مختلف تصمیم را بشناسید و سپس فرآیندی را طراحی کنید که روند تصمیم‌گیری سریع‌تر شود.
اثر مارگارت تاچر
روز شصت‌وهشتم چالش: «خودزندگی‌نامه‌ی مارگارت تاچر» روایتی جامع و معتبر از زندگی و دوران نخست‌وزیری این بانوی تأثیرگذار است. این اثر، با بررسی دقیق مقاطع مختلف زندگی او از کودکی تا پایان دوره‌ی قدرت او، به تحلیل تفکر و ارزش‌هایی می‌پردازد که بر تصمیم‌ها و کارهای او در جایگاه یکی از برجسته‌ترین رهبران قرن بیستم بریتانیا، تأثیرگذار بوده‌اند.
روز شصت‌ونهم چالش: کتاب «پاسخ‌های کوتاه به پرسش‌های بزرگ» به برخی از اساسی‌ترین پرسش‌های بشر از دیدگاه انسان گرایی می‌پردازد. این کتاب که تاریخ علم را با آینده بشریت ادغام می‌کند، از خاستگاه کیهان و درون سیاهچاله‌ها گرفته تا اکتشافات فضایی انسان و خطرات هوش مصنوعی را روایت می‌کند.
اثر سیمن سباگ مونتفیور
روز هفتادم چالش: کتاب رومانوف‌ها به ظهور و سقوط یکی از سلسله‌های قدرتمند تاریخ می‌پردازد. خاندان رومانوف، حدود سه قرن بر امپراتوری روسیه حکومت کردند. تاریخ رومانوف‌ها لبریز است از مشکلات خانوادگی، نبرد برای قدرت، تحولات سیاسی و البته داستان‌هایی شنیدنی.
اثر آنی دوک
روز هفتادویکم چالش: کتاب «رها کردن» در مورد یک مهارت اساسی و مهم در مسیر موفقیت است: این که بدانیم چه زمان باید یک کار را رها کنیم. انتخاب بین ادامه دادن یا رها کردن برای موفقیت بسیار مهم است. اما موضوع فقط تعیین زمان درست برای استعفا یا کنار گذاشتن یک عادت نیست. این که چطور عادت‌های خود را ترک کنیم یا چطور استعفا بدهیم هم اهمیت دارد.
اثر دنیل گیلبرت
روز هفتاد و دوم چالش: کتاب لغزیدن بر خوشبختی (۲۰۰۷) در مورد این است که چگونه مغز، ما را وادار می کند در مورد آینده فکر کنیم. این کتاب به زبان ساده و با مثال‌های روزمره نظریه‌های پیچیده روان‌شناسی، عصب‌شناسی و فلسفه را توضیح می‌دهد. این کتاب کمک می‌کند تا بفهمیم چرا تصمیماتی می گیریم که ما را پشیمان می کنند؟ کتاب با نشان دادن نحوه عملکرد مغز، به ما کمک می‌کند آینده خود را به روش‌های جدید تصور کنیم، روش‌هایی که می‌تواند ما را خوشحال‌تر کند.
اثر رایان هالیدی
روز هفتاد و سوم چالش: بازاریابی هکر رشد یک اختلاف عمده با شیوه‌های بازاریابی سنتی دارد و به شدت بر استفاده از داده‌های کاربر و طراحی هوشمند محصول متکی است. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه شرکت‌های برتر فناوری امروزی، مانند دراپ‌باکس و اینستاگرام، از این استراتژی برای جذب میلیون‌ها کاربر استفاده کرده‌اند.
اثر داگلاس استون، شیلا هین
روز هفتاد و چهارم چالش: کتاب «از بازخورد شما متشکرم» درباره یادگیری از افراد و تجربیات است، چه در خانه و چه در محل کار. این موضوع انواع مختلف بازخورد و اهمیت آن را روشن می‌کند و اینکه چگونه می‌توانید هر نوع بازخوردی را به شیوه‌ای مثبت و سازنده بگیرید و از آن برای بهتر کردن خود در حرفه و روابط خود استفاده کنید.
اثر شهرو ایزدی
روز هفتاد و پنجم چالش: کتاب روش مهربانی (۲۰۱۹) به موضوع ایجاد عادت از طریق خودشفقتی و درک عمیق‌تر رفتارهایمان می‌پردازد. این کتاب با استفاده از تمرین‌های کاربردی شما را برای ایجاد و حفظ تغییر آماده می‌کند. شهرو ایزدی یک درمانگر ترک اعتیاد است که خودش بارها برای کاهش وزن تلاش کرده و این کتاب را براساس تجربیات خود نوشته است.
اثر دیوید گرن
روز هفتاد و ششم چالش: کتاب ویجر (The Wager) داستانی باورنکردنی اما واقعی درباره ماجراجویی‌ای محکوم به فنا توسط افراد سوار بر کشتی HMS Wager است. این کشتی نیروی دریایی سلطنتی قرار بود در سراسر جهان بچرخد و گنج‌های کشور اسپانیا را غارت کند، اما در سال ۱۷۴۱ هنگام حرکت در اطراف کیپ هورن، غرق شد. این داستان چگونگی نابودی این کشتی، کشته شدن صدها خدمه و باقی ماندن تعداد انگشت شماری از آن‌ها را بازگو می‌کند.
اثر مهاتما گاندی
روز هفتاد و هفتم چالش: کتاب گاندی خودزندگی‌نامه‌ای ارزشمند است که نگاهی عمیق به زندگی پربار مهانداس کارامچند گاندی، یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های سیاسی قرن بیستم، می‌اندازد. این کتاب که در دو جلد در سال‌های ۱۹۲۷ و ۱۹۲۹ منتشر شد، از دوران کودکی گاندی تا فعالیت‌های اولیه‌اش در آفریقای جنوبی و تلاش‌های بی‌وقفه‌ی او برای استقلال هند را در بر می‌گیرد. در این اثر ارزشمند، خواننده با فلسفه‌ی شخصی گاندی و جست‌وجوی همیشگی او برای حقیقت آشنا می‌شود.
اثر دارن هاردی
روز هفتاد و هشتم چالش: کتاب اثر مرکب به ما نشان می‌دهد که چگونه با تصمیم‌های کوچک و اثری که این تصمیم‌ها روی ما می‌گذارند، تغییرات ماندگاری ایجاد کنیم. این کتاب درباره‌ی پیشرفت تدریجی است؛ نه حرکت‌های بزرگ. نویسنده‌ی این کتاب، دارن هاردی، به ما یاد می‌دهد که با قبول کردن مسئولیت زندگی خود، می‌توانیم عادت‌های خود را تغییر دهیم و زندگی موفق‌تر، رضایت‌بخش‌تر و شادتری برای خودمان بسازیم.
اثر کاترین پرایس
روز هفتاد و نهم چالش: کتاب قدرت سرگرمی (۲۰۲۱) توضیح می‌دهد که چرا توجه به سرگرمی برای داشتن یک زندگی شاد و سالم ضروری است و چگونه می‌توانیم بیشتر به آن بپردازیم. منظور از سرگرمی، همان چیزی است که باعث خنده‌ی شما می‌شود و احساس زنده بودن به شما می‌دهد!
اثر کال نیوپورت
روز هشتادام چالش: کتاب کار آهسته (۲۰۲۴) یک فلسفه‌ی جدید برای رسیدن به دستاوردهای بزرگ، بدون جان کندن و فرسوده شدن پیشنهاد می‌دهد. این کتاب به شما می‌گوید که بهره‌وری انجام وظایف طاقت‌فرسا و فرسودگی شغلی نیست. وی در مقابل جایگزین بهتری را با الهام از زندگی متفکران بزرگ تاریخ پیشنهاد می‌کند. با استفاده از داستان‌هایی از گالیله تا جین آستین، نیوپورت برای فرار از خستگی و رسیدن به کیفیت بالا در کار، توصیه‌هایی عملی دارد.
اثر ست گادین
روز هشتاد و یکم چالش: کتاب «فریب ایکاروس» (۲۰۱۲) به یکی از اساطیر باستانی یونان اشاره می‌کند، اسطوره‌ای که می‌گوید هدف‌گذاری‌های بلندپروازانه، سرانجام به ناکامی می‌انجامد. شاید ایکاروس بیش از حد به خورشید نزدیک شد، اما ما اغلب فراموش می‌کنیم که به او هشدار داده شده بود که بیش از حد هم در ارتفاع پایین پرواز نکند. چرا این موضوع اهمیت دارد؟ زیرا ما در اقتصادی جدید زندگی می‌کنیم که در آن، حفظ وضعیت موجود دیگر کافی نیست. اقتصاد جدید، جهانی و متصل است و مشاغل به ظاهر «امن» در حال خودکار شدن هستند. کسانی که می‌خواهند در این فضا رشد کنند، باید اهداف بلندپروازانه‌تری داشته باشند. و این به معنای یک چیز مهم است: زندگی و کار به شیوه‌ای خلاقانه.
اثر کایل هارپر
روز هشتاد و دوم: در طول تاریخ، مورخان بی شماری در مورد علل سقوط امپراتوری رم نظریه پردازی کرده‌اند. کتاب سرنوشت رم(۲۰۱۷) این داستان را از زاویه‌ متفاوتی روایت می‌کند و با در نظر گرفتن اطلاعات جدید در مورد آب و هوا و رویدادهای اپیدمیولوژیک که نقش مهمی در شکوفایی و سقوط یکی از بزرگترین امپراتوری های تاریخ داشته است، سرنوشت رم را بررسی می‌کند.
روز هشتاد و سوم چالش: کتاب «دین برای خداناباوران» به جنبه‌های مثبت و نادیده گرفته شده‌ ادیان می‌پردازد. با بررسی ادیان از دیدگاه افرادی که به وجود خدایان اعتقاد ندارند، می‌توان به ارزش‌ها و آموزه‌های اجتماعی بسیاری دست یافت که حتی برای افراد بدبین نیز مفید خواهد بود.
اثر کارولین وبر
روز هشتاد و چهارم چالش: «ملکه مُد» با رویکردی نوآورانه، ابعاد پنهان شخصیت ماری آنتوانت (Marie Antoinette) را به تصویر می‌کشد. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه ماری آنتوانت با سبک پوشش جسورانه و روحیه سرکش خود، عرف‌های حاکم بر دربار فرانسه در قرن هجدهم را به چالش کشید. داستان زندگی او، که از طریق مُد و پوشش بیان می‌شود، بازتابی از تحولات سیاسی و اجتماعی آن دوران است و به ما کمک می‌کند تا درک عمیق‌تری از تاریخ مُد و فرانسه به دست آوریم.
اثر دونالد میلر
روز هشتاد و پنجم چالش: کتاب هر برند یک قصه است، راهنمایی عملی برای بازاریابی موثر شرکت یا محصول شما است. این کتاب با نشان دادن قدرت یک چارچوب داستان‌سرایی هفت‌ قسمتی، به شما و شرکتتان کمک می‌کند تا پیامی واضح ایجاد کنید که هیچ مشتری‌ای نتواند آن را نادیده بگیرد.
اثر آدام آلتر
روز هشتاد و ششم چالش: کتاب «آناتومی پیشرفت» با کاوش در عمق طبیعت انسان و بررسی عادات افراد موفق و خلاق، رازهای پشت سر گذاشتن موانع و شکوفایی خلاقیت را آشکار می‌سازد. این اثر، راهکارهای عملی و کاربردی را ارائه می‌دهد که با ایجاد تعادل بین تجربه و عمل، به شما کمک می‌کند تا موانع را پشت سر گذاشته و عادات خود را به گونه‌ای متحول کنید که به موفقیت‌های بزرگ دست یابید.
روز هشتاد و هفتم چالش: کتاب «انسان بودن درمان ندارد» روایتی عمیق از تلاش‌های کیت بولر برای بهره‌مندی حداکثری از زندگی پس از مواجهه با تشخیص سرطان در سن سی و پنج سالگی است. این اثر که ترکیبی از خاطرات شخصی و نقدی بر رواج افراطی نگرش مثبت‌اندیشی است، گزارش تاثیرگذاری از مرز ظریف میان زندگی و مرگ محسوب می‌شود.
روز هشتاد و هشتم چالش: کتاب «خودت را بشناس، تا پولت را بشناسی» به مسائل مالی شخصی از دیدگاهی جدید می‌پردازد. این کتاب به جای اینکه صرفاً به شما بگوید چگونه بودجه بنویسید یا به شما بگوید هر ماه بیشتر پس‌انداز کنید، روانشناسی پشت تصمیم‌گیری‌های مالی را بررسی می‌کند. اگر می‌خواهید سلامت مالی خود را بهبود ببخشید، باید درک کنید که دلیل پشت پرده اشتباهاتی که مرتکب می‌شوید چیست. بر روی این اشتباهات کار کنید تا ذهنیت پولی خود و در نتیجه آینده‌تان را بهتر کنید.
روز هشتاد و نهم چالش: «چابکی در مدیریت هیجان» تئوری‌ها و ابزارهایی را ارائه می‌دهد که شما را از قاعده بی ثبات احساسات رها می‌کند. اگر بتوانید از گره‌های خشم و ترس در قلب خود فاصله بگیرید، می‌توانید به تدریج آرام شوید و در مسیر بهبودی قدم بردارید.
اثر اندرو رابرتز
روز نودام چالش: کتاب «ناپلئون کبیر» به بررسی دقیق زندگی و دوران حکومت ناپلئون بناپارت (Napoleon Bonaparte)، فاتح نامدار فرانسوی، می‌پردازد. این خلاصه کتاب، سیر تحول شگفت‌انگیز ناپلئون، از یک جوان بی‌بضاعت تا رسیدن به مقام ژنرالی در سن 24 سالگی و سپس نقش مؤثر او در تحولات بنیادین نظامی و سیاسی فرانسه را به تصویر می‌کشد. تأثیرات عمیق ناپلئون بر تاریخ اروپا و جهان از جمله میراث ارزشمند این شخصیت تاریخی محسوب می‌شود.
اثر استیون لویت و استفان دابنر
نود و یکمین روز چالش: فریکونومیکس تحلیل‌های منطقی اقتصادی را برای شرایط روزمره به کار می‌بندد. از زوج‌یابی آنلاین گرفته تا خرید یک خانه. کتاب می‌خواهد بداند که چرا ما غیرمنطقی هستیم، چرا عقل سلیم در بسیاری از موارد اشتباه می‌کند و چرا و چطور به طور غریزی کارهایی را انجام می‌دهیم.
اثر هانا آرنت
روز نود و دوم چالش: آرنت در این کتاب وقایعی را در اروپا نقل می‌کند که منجر به ظهور توتالیتاریسم در آلمان و اتحاد جماهیر شوروی شد و نقش و تاثیر دولت‌های ناکارآمد دموکراتیک در زمینه‌سازی برای این رژیم‌های وحشی را مورد بررسی قرار داد. همانطور که در این کتاب آمده، ما باید برای حفظ گفتمان آزاد در جامعه تلاش کنیم و مطمئن شویم که بین افراد جامعه شکافی به وجود نمی آید؛ زیرا در این صورت، ممکن است اتفاقات وحشتناکی رخ دهد و تاریخ مجددا تکرار شود.
اثر ست گادین
روز نود و سوم چالش: کتاب «تمرین» راهنمایی برای خلاق‌تر شدن و افزایش خلاقیت ما در حرفه‌مان است. ست گادین، نویسنده این کتاب افسانه‌هایی از قبیل اینکه نمی‌توان خلاقیت رو آموزش و رشد داد را رد می‌کند و نکات و تمرین‌های عملی برای خلاق‌تر شدن و تقویت اعتماد به نفس ما در خلاقیت داشتن ارائه می‌دهد.
اثر جورج سموئل کلاسون
روز نود و چهارم چالش: کتاب ثروتمندترین مرد بابل روایتگر داستان‌هایی درباره‌ی هوش مالی است که در بابل باستان رخ می‌دهد. در این خلاصه کتاب، این داستان‌ها، به توصیه‌هایی امروزی تبدیل می‌شوند. داستان‌هایی که به شما در کسب ثروت کمک می‌کنند.
اثر سرهی پلوخی
روز نود و پنجم چالش: کتاب چرنوبیل، روایتی از داستان فاجعه اتمی چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ است. این کتاب با اسنادی که به تازگی منتشر شدند و با تکیه بر یک پژوهش مستحکم تاریخی، زوایایی تازه از این رویداد را نشان می‌دهد. این کتاب سفری است نفسگیر از ساعات پیش از شروع فاجعه تا پاکسازی‌های بعد از آن.
اثر بنجامین اسپال و مایکل زندز
روز نود و ششم چالش: کتاب «روتین صبحگاهی من» (۲۰۱۸)، که بر پایه‌ی مصاحبه‌های نویسندگان آن با ۶۴ نفر از موفق‌ترین افراد عصر حاضر نوشته شده، راهنمایی کاربردی برای افرادی است که تمایل به سحرخیزی دارند. درست است که ترس از زنگ ساعت و وابستگی به دکمه‌ی تعویق زنگ گوشی امری رایج است، اما ضرورتی برای تداوم این وضعیت وجود ندارد. علاوه بر این، یافتن برنامه‌ی منظم مناسب برای ساعات اولیه‌ی صبح، می‌تواند تمام روز شما را به سمت بهتر شدن دگرگون کند.
اثر نیر ایال
روز نود و هفتم چالش: کتاب قلاب (۲۰۱۴) از طریق داستان‌ها و مطالعات علمی ‌توضیح‌ می‌دهد که چرا ما در زندگی روزمره به برخی محصولات خاص عادت‌ می‌کنیم. این کتاب به این نکته می‌پردازد: چگونه شرکت‌ها‌ می‌توانند محصولات خود را اعتیادآور کنند (البته با رعایت کامل مسائل اخلاقی).
اثر استیون لویت و استفان دابنر
روز نود و هشتم چالش: کتاب فکر کردن مثل یک فریک، راهنمایی است برای تفکر متفاوت و خلاق. این کتاب در مورد مزایای کنار گذاشتن عقل سلیم صحبت می‌کند و به ما یاد می‌دهد که چطور برای رسیدن به درکی عمیق‌تر، مسائل را از زاویه‌ای متفاوت نگاه کنیم. با این کتاب، ما به روشی جدید برای حل مساله و مطالعه دست پیدا می‌کنیم.
اثر اد کانوی
روز نود و نهم چالش: این کتاب (۲۰۲۳) به تاثیر عمیق شش ماده خام بر روند تمدن بشری می‌پردازد: ماسه، نمک، آهن، مس، نفت و لیتیوم. با مطالعه این کتاب متوجه خواهید شد که چگونه این عناصر نه تنها امپراطوری‌ها را ساخته و نابود کردند، بلکه برای شکل دادن آینده هم بسیار مهم هستند. این کتاب سفری دلچسب به دنیای مواد خام، از دوران باستان تا عصر دیجیتال است.
لوگوی اکوتوپیا کامل